cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.

Numan Two White

Kompaktan, višenamjenski internetski radio s CD reprodukcijom i podrškom za Spotify Connect koja kombinira briljantan zvuk, inovativnu tehnologiju i čisti dizajn. S WiFi i LAN povezivanjem, omogućuje vam streaming glazbenih datoteka s bilo kojeg...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi.

Kod proizvoda: NUMAN-TWO-WHITE | ID: 271572

Numan Two White

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Kompaktan, višenamjenski internetski radio s CD reprodukcijom i podrškom za Spotify Connect koja kombinira briljantan zvuk, inovativnu tehnologiju i čisti dizajn. S WiFi i LAN povezivanjem, omogućuje vam streaming glazbenih datoteka s bilo kojeg smartphonea, tableta ili računala, kao i povezivanje s globalnim radiopostajama. Prednji CD utovarivač naglašava dizajn uređaja i proširuje digitalni radio na važan medijski izvor, otvarajući svijet za CD, MP3 i WMA CD. Stražnji USB priključak omogućuje korisniku da reproducira glazbu s USB tipkovnica. Podrška za Spotify Connect osigurava online glazbenu raznolikost i mijenja bilo koji smartphone ili tablet na daljinski upravljač. Bluetooth podrška dodatno omogućuje jednostavno bežično audio streaming i intuitivno povezivanje. Uređaj također nudi tuner FM radio i digitalni radio (DAB +), a može se koristiti kao jedan višenamjenski sustav, omogućavajući zvučnicima da budu povezani u cijelom stanu. Praktični izbornici i oštar, TFT zaslon visoke razlučivosti u boji olakšavaju odabir glazbe i kontrole. Uključeni daljinski upravljač olakšava upravljanje uređajem iz kreveta ili kauča. Radio jamči precizno zvuk pun čistih frekvencija i bogatih dubina. Dva kompaktna širokopojasna zvučnika od 6,35 cm (2.5 inča) stvaraju bogati zvuk s kristalno čistim visinama i intenzivnim srednjim rasponom. Ugrađeni subwoofer od 13,34 cm (5,25 inča) pojačava bas - zahvaljujući ekvilizatoru 2 stupnja i kontrolu glasnoće čak i tihim tonovima. Radio također nudi AUX-In i Line-Out za integraciju s MP3 playerom, stereo sustavom ili audio sustavom; i opsežne alarmne funkcije (dvostruki alarm, programabilni alarm). Njegov bas-refleksni ormar opremljen je teleskopskom antenom, metalnim zvučnicima i nogama protiv klizanja. U cijenu je uključeno napajanje, NUMAN tekstilna torba za nošenje i tekstilni par rukavica NUMAN. RMS snaga: 30 W. Dimenzije: 350 x 125 x 215 mm. Težina: cca. 4,8 kg. Dizajn u bijeloj boji.

Parametri i specifikacija

Opcije

Radio

HD audio


Svojstva

Dizajn


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina