Pioneer Dj DDJ-200-DJC-Bag SET

DJ kontroleri i software | Kod proizvoda: DDJ-200-SET | ID: 361953

Pioneer Dj DDJ-200-DJC-Bag SET

1.474 kn

Na skladištu za e-shop 2 kom
Besplatna dostava
189 bodova
Poslati ćemo 17.08.2020.

Dostava do 21.08.2020.

Pioneer Dj DDJ-200-DJC-Bag SET

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

GLAVNA slika SLIKA JE ILUSTRATIVNA! - SET s dodatkom za sniženu cijenu. Prije ili kasnije trebat će vam dodaci i potrošna matirana. Ako se odlučite kupiti sada, uštedjet ćete mnogo novca i vremena. Ne trebate se baviti time kasnije, a imate sigurnost da dodatak koji sadrži poseban SET savršeno odgovara instrumentu.

Parametri i specifikacija

Proizvodi u setu

1 x

Pioneer Dj DDJ-200

Pioneer Dj DDJ-200

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Lagan i kompaktan Smart DJ kontroler s pro-style izgledom. DDJ200 može reproducirati pjesme putem vašeg pametnog telefona ili PC / Mac računala koristeći razne DJ aplikacije i softver, uključujući našu posvećenu besplatnu aplikaciju WeDJ za iPhone, kao i djay i edjing Mix. Ovisno o vašem uređaju i programu koji odaberete, možete miješati glazbu pohranjenu u vašoj iTunes ili rekordbox knjižnici ili reproducirati pjesme s Beatport LINK, SoundCloud Go +, Deezer ili čak Spotify.

Već više od 25 godina proizvodimo DJ opremu, softver, profesionalnu audio opremu i glazbene proizvodne alate, koje DJ-i koriste globalnim zvijezdama. DDJ-200 sada svima - bez obzira na glazbeno ili tehničko znanje - nudi intuitivan način za skok u glazbeno miješanje. Dizajniran za početnike i fanatike, pametni kontroler kompatibilan je s raznim aplikacijama za streaming glazbe i nudi pristup značajkama koje se koriste u profesionalnim uređajima. DDJ-200 možete koristiti za miješanje pjesama kod kuće ili u pokretu.
Povežite DDJ-200 sa svojim iPhoneom i pomiješajte pjesme s iTunes-a putem WeDJ aplikacije. Također možete povezati softver sa SoundCloud Go + i novom Beatport LINK uslugom kako biste prenijeli Beatport LINK kako biste pristupili ogromnim online izvorima glazbe. Preuzmite Algoriddim djay iOS aplikaciju i kombinirajte svoje Spotify pjesme (Premium račun je potrebno) ili preuzmite MWM SAS edjing Mix iOS / Android i pristupite Deezer glazbi.
Uređivanje DDJ-200 tipki kontrolera temelji se na profesionalnoj DJ opremi kako biste se osjećali kao da ste na velikoj pozornici. Kako bismo dobili najbolje od DJ-a, dodali smo značajku prijelaza i FX u WeDJ za iPhone.

Ključne značajke DDJ-200 i WeDJ za iPhone:

Više kompatibilnosti aplikacija i streaming podrške.
Spojite DDJ-200 na svoj pametni telefon, tablet ili PC / Mac, odaberite svoju omiljenu DJ aplikaciju, kao što je Edjing Mix iz WeDJ, MWM SAS i djay i Algoriddim, koji su pohranjeni na vašem uređaju. Neke usluge streaminga su također podržane, tako da možete otkriti glazbu iz mnogih žanrova u opsežnim online katalozima. Još bolje, kada se priključite na DDJ-200, možete uživati u svim značajkama rekordbox dj i WeDJ za iPhone besplatno.
Vodič i Pop-Hint pomoći DJ-ima da počnu
Kombinirajte DDJ-200 s WeDJ-om za iPhone i koristite Tutorial kako bi vam pomogao s osnovama DJ-a. Naučite kako spojiti kontroler na uređaje i kako koristiti različite značajke i efekte.
Kompaktan, jednostavan za korištenje DJ-a bilo kada i bilo gdje
Uzmite lagani i tanki dizajn DDJ-200 kontrolera gdje god želite. Nema potrebe za nošenjem zvučnika jer možete reproducirati zvuk iz ugrađenog zvučnika pametnog telefona, tableta ili PC / Mac računala.

1 x

Pioneer Dj DJC-200 Bag

Pioneer Dj DJC-200 Bag

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Ova DJ kontroler torba je savršene veličine za DDJ-200. Zaštitna pjenasta jajolična pjena i obloge od lana sprečavaju oštećenja od vibracija i udaraca.

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0

Imate Pioneer Dj DDJ-200-DJC-Bag SET , ili ste ga već koristili?

© 2004-2020 Muziker | Pioneer Dj DDJ-200-DJC-Bag SET
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati