Pioneer Dj DDJ-200

DJ kontroleri i software | Kod proizvoda: DDJ-200 | ID: 311945

Pioneer Dj DDJ-200

1.148 kn

Na skladištu za e-shop > 20 kom
Besplatna dostava za narudžbe veće od 1.190 kn
poslati ćemo DANAS

Dostava do 12.08.2020.

Pogodni setovi
koji uključuju ovaj proizvod

Pioneer Dj DDJ-200
Pioneer Dj DJC-200 Bag

Pioneer Dj DDJ-200

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Lagan i kompaktan Smart DJ kontroler s pro-style izgledom. DDJ200 može reproducirati pjesme putem vašeg pametnog telefona ili PC / Mac računala koristeći razne DJ aplikacije i softver, uključujući našu posvećenu besplatnu aplikaciju WeDJ za iPhone, kao i djay i edjing Mix. Ovisno o vašem uređaju i programu koji odaberete, možete miješati glazbu pohranjenu u vašoj iTunes ili rekordbox knjižnici ili reproducirati pjesme s Beatport LINK, SoundCloud Go +, Deezer ili čak Spotify.

Već više od 25 godina proizvodimo DJ opremu, softver, profesionalnu audio opremu i glazbene proizvodne alate, koje DJ-i koriste globalnim zvijezdama. DDJ-200 sada svima - bez obzira na glazbeno ili tehničko znanje - nudi intuitivan način za skok u glazbeno miješanje. Dizajniran za početnike i fanatike, pametni kontroler kompatibilan je s raznim aplikacijama za streaming glazbe i nudi pristup značajkama koje se koriste u profesionalnim uređajima. DDJ-200 možete koristiti za miješanje pjesama kod kuće ili u pokretu.
Povežite DDJ-200 sa svojim iPhoneom i pomiješajte pjesme s iTunes-a putem WeDJ aplikacije. Također možete povezati softver sa SoundCloud Go + i novom Beatport LINK uslugom kako biste prenijeli Beatport LINK kako biste pristupili ogromnim online izvorima glazbe. Preuzmite Algoriddim djay iOS aplikaciju i kombinirajte svoje Spotify pjesme (Premium račun je potrebno) ili preuzmite MWM SAS edjing Mix iOS / Android i pristupite Deezer glazbi.
Uređivanje DDJ-200 tipki kontrolera temelji se na profesionalnoj DJ opremi kako biste se osjećali kao da ste na velikoj pozornici. Kako bismo dobili najbolje od DJ-a, dodali smo značajku prijelaza i FX u WeDJ za iPhone.

Ključne značajke DDJ-200 i WeDJ za iPhone:

Više kompatibilnosti aplikacija i streaming podrške.
Spojite DDJ-200 na svoj pametni telefon, tablet ili PC / Mac, odaberite svoju omiljenu DJ aplikaciju, kao što je Edjing Mix iz WeDJ, MWM SAS i djay i Algoriddim, koji su pohranjeni na vašem uređaju. Neke usluge streaminga su također podržane, tako da možete otkriti glazbu iz mnogih žanrova u opsežnim online katalozima. Još bolje, kada se priključite na DDJ-200, možete uživati u svim značajkama rekordbox dj i WeDJ za iPhone besplatno.
Vodič i Pop-Hint pomoći DJ-ima da počnu
Kombinirajte DDJ-200 s WeDJ-om za iPhone i koristite Tutorial kako bi vam pomogao s osnovama DJ-a. Naučite kako spojiti kontroler na uređaje i kako koristiti različite značajke i efekte.
Kompaktan, jednostavan za korištenje DJ-a bilo kada i bilo gdje
Uzmite lagani i tanki dizajn DDJ-200 kontrolera gdje god želite. Nema potrebe za nošenjem zvučnika jer možete reproducirati zvuk iz ugrađenog zvučnika pametnog telefona, tableta ili PC / Mac računala.

Daljnji opis na tvom jeziku za sada nije dostupan. Možda će ti za sada pomoći opis na engleskom jeziku.

Specifications
• Compatible DJ software (not included)
• WeDJ (iPhone)
• Recordbox (PC / Mac)
• Djay (iPhone / iPad)
Edjing Mix (iPhone / iPad / Android)
• Dimensions: 378mm x 48.2mm x 208mm
• Weight: 1.2 kg
• Wireless: Bluetooth
• Connectors: USB port

Software system requirements
• macOS Mojave 10.14 (updated to the latest version)
• MacOS High Sierra 10.13 (Updated to Latest Version)
• macOS Sierra 10.12 (Updated to latest version)
• Windows® 10 / 8.1 / 7 (latest service pack)

Parametri i specifikacija

Kupite Pioneer Dj DDJ-200 u povoljnom setu.

SET s opremom za pogodnu cijenu. Opremu i potrošni materijal ćete prije ili kasnije trebati. Ako ih odaberete odmah, možete uštedjeti mnogo novaca i vremena. Nećete to morati rješavati kasnije. Štoviše možete biti sigurni da je oprema u SETU pogodna upravo za vaš instrument.

Ukupna recenzija na osnovu 1 Korisničke recenzije:

4,50

Imate Pioneer Dj DDJ-200 , ili ste ga već koristili?

Atala S.

Kvaliteta izrade

Osobine/Mogućnosti

Omjer cijena/kvaliteta

Ukupan dojam

Datum
24.06.2020.

Kezdőknek a legjobb választás. De hiányzik egy idő után a loop section!

© 2004-2020 Muziker | Pioneer Dj DDJ-200
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati