cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Sportska oprema

Članci s bloga

Kako odabrati pancerice

Kako odabrati pancerice

06.10.2022 Skijanje
To zapravo nisu prave cipele, hoda se u njima teško. Isto kao bez skija i vezova se bez njih ne može skijati. U kombinaciji s vezovima fiksiraju nogu na skijama o štite od zime, vlage i povreda. U nepogodnim pancericama noga trpi, zato birajmo zaista pažljivo.
Kako odabrati skije

Kako odabrati skije

06.10.2022 Skijanje
Pravu dužinu i oblik skija nije dobro podcijeniti. Neispravno odabrane skije mogu dovesti do izražajnog diskomforta prilikom skijanja ili čak uzrokovati ozljedu. Prilikom odabira treba misliti ne samo na teren, nego i na sposobnosti skijaša, skijašku tehniku i stil skijanja. Pogledajmo osnovne faktore kod odabira skija.
Kako odabrati skijaške štapove

Kako odabrati skijaške štapove

03.10.2022 Skijanje
Većina učitelja skijanja ima u tome jasno. Skijaški štapovi moraju biti dio opreme. Koristimo ih u uvodu svakog luka i pomažu skijašu zadržati ritam i stabilnost kod spusta. Osim toga su neprocjenjivi otkopčavanja vezova. Prilikom odabira skijaških štapova je potrebno koncentrirati se naime na njihovu dužinu, materijal od kojeg su izrađeni, ali i na ručku i veličinu kružića.