cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Skoro novo
Akcija

Korg Drumlogue

5
Drumlogue predstavlja promjenu paradigme u bubnjarskim strojevima. Nudi sirovu snagu i bogate zvukove analognih, fleksibilnost digitalnih zvukova i drumlogue SDK za potpuno prilagodljive prilagođene sintisajzere. Uz to, sa svojim snažnim,...
Skoro novo
Korišteno
Potpuno funkcionalna, malo korištena roba u vrlo dobrom stanju. Proizvod nema ili nema samo neznatne tragove normalnog korištenja. Roba je kupljena, raspakirana, kratko vrijeme testirana i vraćena sa starne drugog kupca, prošla je detaljnom kontrolom sa strane naših tehničara. U jamstvu od 24 mjeseci. Originalna ambalaža proizvoda može biti dostupna, ali i ne mora.
Čitaj više
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo sutra ,
Predpostavljani datum dostave 03.05.2024
452 €
3.405,59 kn
480 €
- 5 %
Ritam mašina Korg Drumlogue (Skoro novo)

Korg Drumlogue

452 €
3.405,59 kn
480 €
- 5 %

Kod proizvoda: 948145 | ID: 948145

Korg Drumlogue

Skoro novo
Korišteno
Potpuno funkcionalna, malo korištena roba u vrlo dobrom stanju. Proizvod nema ili nema samo neznatne tragove normalnog korištenja. Roba je kupljena, raspakirana, kratko vrijeme testirana i vraćena sa starne drugog kupca, prošla je detaljnom kontrolom sa strane naših tehničara. U jamstvu od 24 mjeseci. Originalna ambalaža proizvoda može biti dostupna, ali i ne mora.
Fotografije oštećenja

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Drumlogue predstavlja promjenu paradigme u bubnjarskim strojevima. Nudi sirovu snagu i bogate zvukove analognih, fleksibilnost digitalnih zvukova i drumlogue SDK za potpuno prilagodljive prilagođene sintisajzere.

Uz to, sa svojim snažnim, dinamičnim sekvencerom, prilagodljivim efektima i intuitivnim kontrolama, drumlogue će postati bitan dio vašeg studija za glazbenu produkciju za bilo koji žanr ili stil.

Vrijeme je da svoje taktove i cijeli glazbeni proces podignete na potpuno novu kreativnu razinu s nevjerojatnim zvukovima, efektima, prilagodbom i sekvenciranjem.

Drumlogue je dizajniran za pružanje savršenog analognog zvuka za vaše ritmove, i pruža fantastično; sa potpuno novim analognim sklopovima koje je razvio legendarni inženjer Korgovog analognog sintesajzera Junichi Ikeuchi (ARP 2600 M, MS-20 mini, ARP Odyssey...), dubina i bogatstvo njegovog zvuka je na potpuno novoj razini.

Ovi novi analogni sklopovi – (bas bubanj, mali bubanj, niski tom i visoki tom) – ne samo da će pružiti čvrstu osnovu za vašu pjesmu, već će je istaknuti povećanim bogatstvom harmonija i gustim niskim tonom.

Kombinirajući jednostavnost i lakoću korištenja, najvažnije kontrole za svaki od ovih odjeljaka imaju namjenske gumbe na prednjoj ploči koje možete prilagoditi u bilo kojem trenutku bez potrebe za uranjanjem u izbornike, tako da možete brzo i intuitivno fino ugoditi svoj zvuk u pokretu.
Za daljnje istraživanje zvuka, svaki dio nudi mnogo dodatnih parametara dostupnih putem snažnog ugrađenog sustava za uređivanje zvuka.

Posljednje, ali ne i najmanje važno, svaki dio na drumlogueu – analognom ili digitalnom – ima namjensku kontrolu glasnoće, što vaš proces miksanja čini nevjerojatno lakim.

Digitalna fleksibilnost
Kao savršen partner za svoju analognu sekciju, drumlogue nudi 7 digitalnih dijelova; 6 na temelju uzoraka i 1 na temelju sinteze (Multi-Engine). Dijelovi temeljeni na uzorcima mogu reproducirati bilo koju od drumlogueovih unaprijed instaliranih PCM banaka. Također možete uvesti vlastite korisničke uzorke u njegovu memoriju, što drumlogue čini iznimno svestranim strojem s praktički neograničenim mogućnostima zvuka.

Za početak, drumlogueova 64 unaprijed instalirana kompleta bubnjeva daju vam širok raspon zvukova koji obuhvaćaju nekoliko žanrova, tako da možete jednostavno pokrenuti svoje pjesme.

Za dodatne zvukove, možete jednostavno učitati uzorke u drumlogue jednostavnim povezivanjem drumloguea s računalom putem USB-a i jednostavnim povlačenjem i ispuštanjem uzoraka u glavnu memoriju.

Multi-Engine i log SDK
Popularni Multi Engine iz modela prologue i minilogue xd sada je moćniji nego ikada. Uz varijabilnu faznu modulaciju (VPM) i Generator buke, Multi Engine ima novi User Custom slot koji može reproducirati potpune sintetičke glasove, pružajući ogromne zvučne mogućnosti koje nikad prije niste čuli na bubnjarskoj mašini.

Korisnički sintisajzeri
Drumlogue synth glasovi nisu samo statični valni oblici. Prilagođeni sintisajzeri mogu se kreirati ne samo za generiranje zvuka, sada je čak moguće implementirati ugrađene filtere, LFO-ove, MIDI kontroliranu polifoniju ili druge parametre.

Ekskluzivni Sinevibes Synth dodatak "Nano"
Korg se udružio s popularnim razvijačem dodataka za logueSDK "Sinevibes" i uključio potpuno novi dodatak za sintisajzere "Nano" kao tvorničku postavku za drumlogue. Ovaj ekskluzivni dodatak istražuje snagu proširenog Multi Enginea i omogućit će svim korisnicima drumloguea da okuse ovu novu platformu.

"Nano" je potpuni virtualni analogni sintesajzer sa širokim rasponom funkcija i puno prilagodljivih parametara. Sintisajzer ima dva oscilatora s kružnom modulacijom koja se može birati, 4-polni filtar s varijabilnim stanjem s mekim izobličenjem, ugrađeni EG i ugrađeni viševalni LFO.

Snažan alat za sekvenciranje
Drumlogue koristi svu svoju zvučnu snagu za iznimno snažan interni sekvencer koji je fleksibilan i jednostavan za korištenje.

Umorni ste od istih starih ritmova? Snažni Drumlogueov sekvencer od 64 koraka olakšava i intuitivno stvaranje složenih ritamskih uzoraka i poliritmova koji će unaprijediti vaš proces stvaranja glazbe s inovativnim značajkama kao što su vjerojatnost po koraku, alternativni obrasci okidača po koraku, mikropomaci po koraku, groove uzorci po staza i još mnogo toga.

Jasan OLED zaslon također olakšava vizualno praćenje i uređivanje vaših sekvenci.

Drumlogue je odličan u studiju i uživo. Zahvaljujući lančanom načinu rada, stvaranje dugih i zanimljivih uzoraka jednostavno je i jasno prikazano. U načinu rada Loop možete se prebacivati između više varijacija kako biste svoje sekvence reproducirali na nove i zanimljive načine. Značajke snimanja Motion i Accent su intuitivne i brze, a ako želite isprobati nove stvari na svojoj stazi, značajka Randomization pomaže. Ove i mnoge druge značajke na drumlogueu podržat će i obogatiti vaše nastupe uživo!

Efekti i prilagodba
Drumlogue sadrži nekoliko visokokvalitetnih efekata u tri kategorije koje možete koristiti istovremeno: Delay, Reverb i Master efekti.

Količina slanja za efekte kašnjenja i odjeka može se postaviti neovisno za svaki dio, a dostupno je nekoliko povratnih točaka.
Master efekti omogućuju vam da zvuku dodate završni sjaj i spojite ga u jednu jedinicu. Glavni efekti mogu se zaobići za svaku osnovu, omogućujući slanje efekta određenim audio dijelovima. Sidechain bus je također dostupan za master efekte.

Uz višestruke i različite efekte Delay, Reverb i Master, drumlogue također može učitati efekte treće strane.

Svaki efekt može implementirati do 24 parametra, a svi su lako dostupni u preglednom izborniku.

Drumlogue ima audio ulaz tako da možete obraditi druge instrumente kroz lanac efekata, što ga čini idealnim suputnikom za vaše studijske postavke.

Drumlogue ima mnoštvo ulaza, izlaza i priključaka koji se neprimjetno integriraju u vaš setup.
USB-A priključak drumloguea omogućuje povezivanje s drugim uređajima kompatibilnim s USB MIDI klasom za dodatnu prilagodljivu kontrolu. Na primjer, kontrolirajte glasnoću svakog dijela s regulatorima nanoKONTROL2 ili aktivirajte zvukove s padovima osjetljivim na brzinu na nanoPAD2, dodajući dodatne razine izražaja i integracije.

Drumlogue ima četiri pojedinačna audio izlaza uz izlaze za slušalice i L/MONO i R izlaze. Možete dodijeliti bilo koji dio bilo kojem izlazu kako biste proširili opcije usmjeravanja za vanjsku obradu ili snimanje s više zapisa.

Drumlogue se lako sinkronizira s vašom drugom opremom putem MIDI IN/OUT, SYNC IN/OUT ili s računalnim DAW-om putem USB-a.


Jednostavnost korištenja
Drumlogue nije samo moćan, već je i iznimno jednostavan za korištenje.

Dizajnirani imajući na umu jednostavnost i pristupačnost, svi najvažniji parametri vaših glavnih dijelova bubnja imaju namjenske gumbe na prednjoj ploči koje možete podešavati u hodu, kao i namjenske gumbe za glasnoću za svaki dio kako biste ubrzali svoj proces miksanja.

Zahvaljujući širokom i jasnom OLED zaslonu u kombinaciji s jednostavnim korisničkim sučeljem s 4 namjenske kontrole, proces navigacije je brz i gladak.

Format, dizajn
Za razliku od većine bubnjarskih mašina, glavna ploča drumloguea je zakošena, što nudi izvrsnu ergonomiju i bolju vidljivost. S robusnim aluminijskim kućištem, brušenom površinom i bočnim pločama, drumlogue pruža elegantan i aerodinamičan dizajn vašoj glazbenoj inspiraciji.

Parametri i specifikacija

Namjena

Opcije

Vrste učinaka

Reverb, Delay, Master

MIDI interface

Da

Broj preseta

128


Svojstva

Zaslon

Da

Boja

Crna

Polifonija

128


Ulazi i izlazi

USB Host

Da

USB to Device

Da

USB

Da

Izlaz za slušalice

Da

USB MIDI

Da


Efekti

Sekvencer

Da


Pakiranje

Paket sadrži


Napajanje

Radi na baterije

Nije


Oprema

Adapter uključen

Da


Dimenzije i težina

Visina (cm)

7,3

Szélesség (cm)

31,7

Dubina (cm)

18,9

Težina

1,4 kg


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Ukupna recenzija na osnovu 3 korisničkih recenzija:

5

Andreas H.

Ukupan dojam

Datum
30.09.2023

Hat alles super geklappt, Lieferung wie angekündigt, Drumlogue war bei Muziker deutlich am preiswertesten. Alles sehr gut gelaufen

Felix G.

Ukupan dojam

Datum
24.08.2023

Sehr schnell und unkompliziert!)