cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Guild Jumbo Junior Natural

5
Upoznajte Jumbo Junior Bass, kompaktnu četveroznamenkastu traku koja provjerava kutije za robusnim akustičnim bass tonovima i prenosivosti. Odabrali smo čvrstu sitnu smrekovu i krilati javor natrag kako bi zrcali tonove koji su stoljećima...
Extra gifts
Uz kupnju dobivaš poklon
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo danas ,
2024-05-02
518 €
3.902,87 kn
Akustična bas gitara Guild Jumbo Junior Natural

Guild Jumbo Junior Natural

518 €
3.902,87 kn

Kod proizvoda: JUMBO-JUNIOR-BASS | ID: 283659

Guild Jumbo Junior Natural

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Upoznajte Jumbo Junior Bass, kompaktnu četveroznamenkastu traku koja provjerava kutije za robusnim akustičnim bass tonovima i prenosivosti. Odabrali smo čvrstu sitnu smrekovu i krilati javor natrag kako bi zrcali tonove koji su stoljećima koristili u uspravnoj basovoj konstrukciji, što je rezultiralo jasnim, čvrstim tonovima basova koji je impresivan zbog njegove smanjene veličine. Na stražnjoj strani, na vratima i na vratu završena je srebrna plava završna obrada, koja dodaje bogatu dubinu i jedinstveni karakter drvenoj figuri. Duboki glas Jumbo Junior Bass-a može se pojačati ili snimiti korištenjem svog onog Cagea AP-1 Active Akustičnog sustava Piezo podizanja s ugrađenim kontrolama glasnoće i tonova. Ostale značajke standouta uključuju ebony fingerboard i most, kosti i sedla, pera rozetu i Guild peak headstock logotip, kornjačevina klavijatura i najlon-jezgre fosfor bronce žice. Uključena je i Guild deluxe padded koncertna torba.

Parametri i specifikacija

Veličina

Veličina


Opcije

Broj žica

4


Svojstva

Preferirana ruka

Izrez (cutaway)

Pickupi (magneti)

Da

Boja prema proizvođaču

Natural


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 2 korisničkih recenzija:

5

Matija K.

Ukupan dojam

Datum
31.03.2023

Odličan

Matija K.

Ukupan dojam

Datum
10.03.2023

Odličan ton