cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.

Fender MIJ Deluxe 70s Telecaster RW Lake Placid Blue

Fender Tele Deluxe je mnogima omiljen jer uzima izgled i dojam Telecastera i dodaje moćne humbuckere u kombinaciju. Savršen za ljude kojima je potreban deblji ili agresivniji zvuk, Tele Deluxe postao je oslonac Fendera. Ovo ograničeno izdanje Made...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Prodaja je završila
Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: 525-1900-302 | ID: 404924

Fender MIJ Deluxe 70s Telecaster RW Lake Placid Blue

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Fender Tele Deluxe je mnogima omiljen jer uzima izgled i dojam Telecastera i dodaje moćne humbuckere u kombinaciju. Savršen za ljude kojima je potreban deblji ili agresivniji zvuk, Tele Deluxe postao je oslonac Fendera. Ovo ograničeno izdanje Made in Japan model daje dodatni zaokret stvarima uz dodatak trem-a u stilu Strata koji otvara mogućnost dodavanja vibrata vašem sviranju. Tijelo i vrat u skladu su s tradicionalnom Tele formulom. Ova gitara uparuje tijelo johe s javorovim vratom, a nadopunjuje ga jastučićem od javora/ružinog drveta. Vrat ima oblik "U" koji je prilično zdepast profil koji udobno ispunjava ruku dok je hvatate. Radijus fingerboard-a je moderniji stil 9,5 ”za udobno gnječenje akorda bez ometanja solo-sviranja i savijanja žica. S dva moćna humbuckera, Tele Deluxe zasigurno ne zvuči kao standardni Telecaster. Ova gitara opremljena je Fender's Wide Range humbuckerima za deblji i topliji ton. Ponovno birajte stvari radi glatkog, zaokruženog zvuka ili ga pojačajte za agresivne tonove s većim pojačanjem koji doista iskorištavaju dodatni udar humbuckera. Ono što ovaj model odvaja od tradicionalnih verzija je uključivanje tremolo mosta u stilu Strata. To vam omogućuje da ubacite malo vibrata u snažan humbucking zvuk Tele Deluxea.

Preporučena dodatna oprema

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta


Opcije

Broj žica

6

Prekidač (Switch)

Mašinice


Svojstva

Preferirana ruka

Boja

Broj pragova

21

Konfiguracija pickupa

HH

Serija

Profil vrata

U

Pickupi (magneti)

Pickup bridge pozicija

Elektronika

Umetci prstohvata

Debljina

Gornje kobila

Pickguard

Boja prema proizvođaču

Lake Placid Blue


Materijal

Finiš

Tijelo

Vrat

Prstohvat

Finiš vrata

Konstrukcija

Hardver


Pakiranje

Paket sadrži


Oprema

Torba/kofer uključen


Dimenzije i težina

Dužina skale (mm)

648

Radius prstohvat

Dimenzije pragova

Širina gornje kobile (mm)


Zemlja

Zemlja podrijetla

Japan