Odaberi državu za dostavu paketa

Delphin Darx ATAK! Quick Shoulder Bag Torba za pribor

Praktična torba u elegantnom, ali sportskom dizajnu Darx ATAK! je idealan izbor za kraće ribolovne izlete i savršeno će se uklopiti u pribor svakog ribolovca na spin ribolov. Unutrašnji prostor organiziran je na način da bude lako dostupan čak i...
Na skladištu 2 kom
Poslati ćemo danas ,
2024-07-17
27,90 €
210,21 kn
Torba za pribor Delphin Darx ATAK! Quick Shoulder Bag Torba za pribor

Delphin Darx ATAK! Quick Shoulder Bag Torba za pribor

27,90 €
210,21 kn

Kod proizvoda: 101003689 | ID: 1104766

Delphin Darx ATAK! Quick Shoulder Bag Torba za pribor

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Praktična torba u elegantnom, ali sportskom dizajnu Darx ATAK! je idealan izbor za kraće ribolovne izlete i savršeno će se uklopiti u pribor svakog ribolovca na spin ribolov.

  • Unutrašnji prostor organiziran je na način da bude lako dostupan čak i kada ga nosite tijekom ribolova. Zato ima pristup na tijelu i može se otvoriti ispred prsa. Unutrašnji prostor se može odvojiti pregradom na čičak i možete ga prilagoditi. Obje strane imaju podijeljeni mrežasti džep za spremanje vaših sitnih dodataka. Na stražnjoj strani nalazi se džep s patentnim zatvaračem na čičak s plastičnom kutijom s odvojivim pregradama. Kutija dolazi s torbom. Još jedan džep s patentnim zatvaračem nalazi se ispred torbe i možete ga koristiti za spremanje pinceta ili ribolovne dozvole.
  • Glavni cilj ove torbe je da bude praktična, izdržljiva i otporna na loše vremenske uvjete. Dobro je podstavljen sa svih strana za bolju zaštitu. Podstavljeni donji dio ima 5 cm visok vodootporni sloj kako bi vaš pribor bio suh. Zbog toga je cijela torba vrlo stabilna i dobro drži oblik.
  • Visokokvalitetni narančasti patentni zatvarači imaju plastične poteznice na narančastoj vezici. Izvlake su šire na kraju za bolju manipulaciju. Narančasti dodaci osiguravaju dobru vidljivost kad padne mrak ili postane maglovito. Torba je izrađena od lagane, ali izdržljive crne tkanine. Za veću udobnost ima crnu naramenicu. Pokriven je jedinstvenim Darx ATAK! kamuflaža sa siluetama predatora.

Tehničke informacije:

  • Dimenzije torbe: 31 x 23 x 22 cm
  • Unutarnje dimenzije spremišta: 28 x 20 x 19 cm
  • Dimenzije prednjeg džepa: 29 x 21 cm
  • Dimenzije kutije: 27 cm x 18 cm x 4 cm
  • Broj pretinaca: 6-18
  • Mogućnost rezervne kutije: TBX One 275 - 1P Clip WP, TBX One 275 - 3P Clip WP, TBX One 275 - 5P Clip, TBX One 276 - 16P Clip, TBX One 273 - 5P Clip

Parametri i specifikacija

Opcije

Vrsta aktivnosti

Fishing


Svojstva

Serija


Dimenzije i težina

Veličina

31 x 23 x 22 cm


Zemlja

Dizajnirano u

Slovačka

Zemlja podrijetla

Kina