cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

image

Konačno lako

Ove godine si konačno olakšaj Božić. Ne paničari i izbjegni stres oko Bođića. Trčanje po dučanima je gubljenje vremena. Save što ti je potrebno možeš kupiti oz udobnosti svog doma. Dovoljan ti je pristup na internet. U našoj web trgovini ćep naći pogodan poklon za svakog, od drona ili smart sata, preko opreme za bicikliste, ribare, motoriste, igrače golfa, sve do elektičnih klaviora, bubnjeva ili ukulelea. Jedino što moraš kupiti na drugom mjestu je ukrasni papir i mašnica sa slatkim božićnim motivom.


Pomoći ćemo ti s izborom

To, kako ćeš božićno iznenašenje upakirati ovisi o tebi. Sa samim poklonom ćemo ti rado pomoći. Znamo koliko je teško ponekad pogoditi ukus i želje bliskih osoba. Zato smo sastavili najbolje kombinacije i čarobne božićne setove po povoljnim cijenama.


Jedan bogat od nas

Nije dovoljno da tvoj Božić bude miran i veseo, trebao bi biti i bogat. Uz poklon koji odabereš za nekog, ćemo mi posalti jedan za tebe. Pogledaj što bi te moglo razveseliti od ovih stvari. Ako pošalješ narudžbu veću od 699 kn, poklon je tvoj.


Rizik preuzimamo mi

Svatko je bar ponekad na vlastitoj koži osjetio frustirajuci osjećaj izazvan neželjenim poklonom. Naši. Bilo koji poklon koji kupiš kod nas od sada do 24.12. 2019, možeš vratiti do kraja siječnja 2020. Produžili smo rok za povrat robe i nakon primitka robe u povrat ćemo ti posalti kupon za kupnju nečeg drugog. Funkcionira to vrlo jednostavno: ti nam stvar pošalješ natrag, a mi ćemo ti nakon kontrole proizvoda poslati kupon . Vraćena roba k nama mora stići bez oštećenja i znakova korištenja i ne smije se raditi o vrsti robe na koju se prema Općim uvjetima kupnje ne veže moguućnost odustajanja od ugovora.


Znamo kako olakšati Božić!

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati