Odaberi državu za dostavu paketa

cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Reklamacije

Odaberi vrstu reklamacije prema tome kakav imaš problem s robom. Nakon što ispuniš obrazac, mailom ćemo ti poslati potvrdu koju je potrebno isprintati i umetnuti u paket zajedno s reklamiranom robom. Nakon što nam paket stigne, odmah ćemo oći identiicirati što je potrebno s njime napraviti. Uštedjeti će to puno vremena.
Za kupce koji su bili prijavljeni u svoj korisnički račun prilikom naručivanja robe je to lakše. Prijavite se pomoću korisničkog imena i lozinke i pronađite robu za koju želite otvoriti reklamaciju u prodajnom programu. Napraviti ćeš novu reklamaciju i unijeti ćeš samo nekoliko podataka. Svi ostali će biti unaprijed popunjeni.

Želim reklamirati


Svoju reklamaciju možeš otvoriti i u bilo kojoj klasičnoj trgovini Muziker u kojoj je moguće primiti reklamiranu robu s obzirom na proizvode koje prodaju. Sljedeća mogućnost je otvoriti reklamaciju putem e-maila na adresi . U odgovoru na svoj upit ćeš dobiti instrukcije kako postupiti dalje. Detaljni uvjeti jamstvasu objavljeni u postupku za podnošenje reklamacije za potrošače i postupku za podnošenje reklamacije za poduzetnike.