cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Sunn Venture Finest Black M

Spreman za avanturu Silazak sa staza, ponovno osmišljavanje staza, s obitelji Gravel VENTURE sve je moguće. Bilo da ste iskusni ili novi u disciplini Gravel, ispunite se osjećajima i slobodom. Otkrijte prirodu i konačno krenite na svoja ''duga...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Gravel / Cyclocross bicikl Sunn Venture Finest Black M

Sunn Venture Finest Black M

Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: YCSUI24501 | ID: 1085970

Sunn Venture Finest Black M

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Spreman za avanturu

  • Silazak sa staza, ponovno osmišljavanje staza, s obitelji Gravel VENTURE sve je moguće. Bilo da ste iskusni ili novi u disciplini Gravel, ispunite se osjećajima i slobodom. Otkrijte prirodu i konačno krenite na svoja ''duga putovanja!''

Čvrsta glava cijevi

  • Kovana aluminijska cijev upravljača i CNC podizač osiguravaju ujednačenost i krutost kokpita. Pomaknuto spajanje utičnice upravljača s dijagonalnom cijevi za optimalnu disperziju naprezanja i vibracija koje prenosi prednji kotač.

Rubni dizajn cijevi

  • Za bolje smanjenje torzionog učinka i optimizaciju vertikalne fleksibilnosti. Maksimiziranje prijenosa sile pedaliranja.

Krutost

  • Dizajn Venture gravel bicikala održava kompatibilnost s gumama do 700×42. Sa svojom karbonskom vilicom i osovinom od 12 mm, bicikl pruža dobru krutost. Venture su kompatibilni s pakiranjem za bicikle za otkrivanje novih avantura.

Parametri i specifikacija

Veličina

Veličina bicikla

M


Svojstva

Boja prema proizvođaču

Black


Oprema

Skupina komponenata

Shimano GRX RX812, Shimano GRX RX810, Shimano M5101


Dimenzije i težina

Promjer kotača


Preporučena dodatna oprema