cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.

Sunice Men Jupiter Layers Pullo Midnight/Orange XL

Više nego samo ultra lagani, visoko prozračni pulover, to je nosiva tehnologija koja može osjetiti (i reagirati na) performanse u stvarnom vremenu. Muška Jupiter Ultra-Light FX ™ vješalica s četvrtastim zatvaranjem je termoregulirana kako bi...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi.

Kod proizvoda: S77005-3176M-XL | ID: 271072

Sunice Men Jupiter Layers Pullo Midnight/Orange XL

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Više nego samo ultra lagani, visoko prozračni pulover, to je nosiva tehnologija koja može osjetiti (i reagirati na) performanse u stvarnom vremenu. Muška Jupiter Ultra-Light FX ™ vješalica s četvrtastim zatvaranjem je termoregulirana kako bi zadržala ugodnu tjelesnu temperaturu, bez obzira na aktivnost. Prošireni dres slijedi prirodne pokrete vašeg tijela, tako da slobodno kretate. Štoviše, to je izuzetno glatko i bez nadražujuća, sa šavovima za zavarivanje bez šavova, plus nudi zaštitu od sunca UV 50+. Brushed back osjeća jednako dobar kao prvi ili drugi sloj, a atletski fit je napravljen za kretanje. Ažurira se kontrastnim šavovima i šavovima. 91% poli, 9% spandex. Perilica rublja. Boja: ponoć / narančasta. Veličina: XL.

Preporučena dodatna oprema

Parametri i specifikacija

Veličina

Veličina

XL


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina