cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Shoefresh Opod Shoe Freshener Održavanje obuće

Započnite iznova s ​​osvježivačem obuće Shoefresh opod. Uz Shoefresh opod više nikada nećete imati posla s mokrim, smrdljivim cipelama. Svaki dan obuvate svježe, suhe cipele koje su spremne za vašu sljedeću aktivnost. Nema više smrdljivih cipela u...
Extra gifts
Uz kupnju dobivaš poklon
SPECIAL DEAL - Što više komada odjeće kupite (uključujući različite vrste), to ćete ostvariti veći popust. U košarici koristite kod DRESSUP i obnovite svoj ormar po povoljnim cijenama.
Na skladištu 3 kom
Poslati ćemo danas ,
2024-05-31
Održavanje obuće Shoefresh Opod Shoe Freshener Održavanje obuće

Shoefresh Opod Shoe Freshener Održavanje obuće

133 €
1.002,09 kn

Kod proizvoda: OPOD-SHOE-FRESHENER | ID: 1109086

Količinski popust!

Dodajte najmanje 2 odjevna predmeta u svoju košaricu i iskoristite kod za popust DRESSUP. Što više odjeće kupite - veći popust dobivate

Shoefresh Opod Shoe Freshener Održavanje obuće

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Započnite iznova s ​​osvježivačem obuće Shoefresh opod.

Uz Shoefresh opod više nikada nećete imati posla s mokrim, smrdljivim cipelama. Svaki dan obuvate svježe, suhe cipele koje su spremne za vašu sljedeću aktivnost.

 • Nema više smrdljivih cipela u kući.
 • Nikad više ne obuvajte mokre cipele.
 • Jednostavno i brzo.
 • Održava vaše cipele u vrhunskoj formi.
 • Za sve vrste cipela (i više!).

Nema više smrdljivih cipela u kući.

Tijekom vježbanja, vlaga, znoj i neugodni mirisi su dio toga. Znak dobrog truda! Kad dođete kući, sušilo za cipele Shoefresh opod održava svježinu. I priprema vaše cipele za vašu sljedeću aktivnost. Na taj način djelujete svježe u startu. Aktivni kisik uklanja gljivice i bakterije koje uzrokuju neugodne mirise.

Nikad više ne obuvajte mokre cipele.

Tenisice su ti još mokre kad ih obuješ. Nije sjajan početak i motivacija je nestala... Shoefresh opod je rješenje! Topli zrak i snažan ventilator suše znoj i vlagu.

Jednostavno i brzo.

Koristite Shoefresh u svojoj svakodnevnoj rutini. Nakon vježbanja operite odjeću i stavite cipele na Shoefresh opod. Ostalo će se srediti samo od sebe! Program se automatski pokreće i spreman je za 30 ili 60 minuta.

Održava vaše cipele u vrhunskoj formi.

Mokre cipele se brže troše i kvaliteta se znatno pogoršava. Pogotovo ako ih sušite na grijanju. Uz Shoefresh opod možete dulje uživati ​​u svojim cipelama. Održivo i bolje za vaš novčanik.

Za sve vrste cipela (i više!)

Shoefresh opod je za svakoga i osvježava:

 • Sportske cipele.
 • trenerice.
 • Kožne cipele.
 • Radne cipele.
 • Čizme.
 • (Boksačke rukavice
 • Štitnici za potkoljenice

Shoefresh opod ima 3 programa:

 • Izaberi " SPORT ” za jako mokre cipele.
 • Cipele ti nisu toliko mokre? Zatim odaberite " TENISICA ”.
 • Uvijek koristite " KOŽA ” program za kožu.
SPORT TENISICA KOŽA
Trajanje 60 minuta 30 minuta 30 minuta
Temperatura 60ºC 60ºC 40ºC

Odgovara veličini od 26 do 48

Dizajnirali smo držače za cipele tako da odgovaraju gotovo svim cipelama. Mali i veliki. Tako da ga možete koristiti s cijelom svojom obitelji!

Shoefresh opod značajke

Čišćenje:

Aktivni kisik uklanja gljivice i bakterije koje mogu uzrokovati neugodne mirise.
Optimalno čišćenje zahvaljujući vodoravnom položaju cipela.
Ekološki prihvatljivo čišćenje. Ne trebaju vam dopune.
Higijenski: držači za cipele tretirani su antibakterijskim premazom.

Osušiti:

Vaše cipele se postupno suše iznutra toplim zrakom.
Zahvaljujući snažnom ventilatoru, znoj i vlaga nestaju u tren oka.
Čak su i pete vaših cipela osušene.

Lako:

3 praktična programa (sport, tenisice i koža)
Automatski se pokreće i zaustavlja pomoću infracrvenih senzora.

Sigurnost:

Shoefresh opod je zaštićen od pregrijavanja, a temperatura u cipelama se kontinuirano mjeri. To onemogućuje da se cipele pregriju ili oštete. Osim toga, Shoefresh je izrađen od nezapaljive termoplastike.
Shoefresh pod zadovoljava najstrože europske standarde i ima CE odobrenje.

Nizozemski dizajn:

Shoefresh pod razvijen je u Nizozemskoj, a mi smo nizozemska tvrtka.
Moderan, moderan dizajn: eksponat za svaku pomoćnu prostoriju, garažu ili hodnik :).

Aktivni kisik (ozon)

Je li aktivni kisik (ozon) siguran?
Shoefresh je odobren CE i utvrđeno je da je 100% siguran. Količina ozona koja se oslobađa pri korištenju Shoefresha je vrlo mala i znatno ispod zakonskog maksimuma. Osim toga, ozon se ponovno raspada u kisik unutar nekoliko minuta. Nakon čišćenja ništa ne ostaje u cipeli i u sobi. Proces čišćenja potpuno je ekološki prihvatljiv: nema dodanih kemikalija.

Može li nestati aktivnog kisika (ozona)? Trebate li dopune?
Shoefresh sam stvara aktivni kisik pomoću generatora ozona. Ovaj ne zahtijeva ponovno punjenje.

Savjet: postavite Shoefresh na dobro prozračeno mjesto, kao što je smočnica, garaža ili hodnik. Tako vam neće smetati miris cipela i čišćenje.

Gdje da ga stavim?

Dajte svom Shoefresh opodu stalno mjesto u vašem domu, blizu cipela. To vas uvijek poziva da obujete svoje cipele. Postavite Shoefresh opod na dobro prozračeno mjesto, kao što je smočnica, garaža ili hodnik. I otvorite vrata ili prozor. Tako vam neće smetati miris cipela i čišćenje.

Je li topao zrak štetan za moje cipele?

Visoka kontaktna temperatura je vrlo loša za cipele, stoga cipele nikada ne stavljajte na grijač (ili uz grijač). S druge strane, postupno sušenje cipela toplim zrakom je 100% sigurno. Na primjer, možete tolerirati topli zrak od 80 °C u sauni. Ali ako držite grijaću cijev na 80 °C, odmah ćete izgorjeti.

Napomena: uvijek odaberite program "KOŽA" s temperaturom sušenja od 40°C za kožne cipele. Kožne cipele su puno ranjivije.

Izbija li miris iz svih cipela? I koliko brzo?

Redovito čišćenje i sušenje obuće postupno će smanjiti miris. To je slučaj sa svim vrstama cipela. Čak i sa starim cipelama. Međutim, za to je potrebno neko vrijeme. Miris ne nestaje u nekoliko navrata.

Stavite cipele na Shoefresh pod svaki put kada ste ih nosili. I daj mu barem mjesec dana.

Zdrave cipele, zdrave noge

Toplo, vlažno okruženje u vašim cipelama idealno je tlo za razmnožavanje gljivica i bakterija. U prosjeku cipele sadrže više od 400.000 bakterija i gljivica! To dovodi do smrdljivih cipela, a također može uzrokovati gljivice atletskog stopala i noktiju. Stoga je važno redovito čistiti i sušiti cipele – baš kao i odjeću, čarape i donje rublje. Ako održavate zdravu obuću, održavate zdrava i svoja stopala.

Preporučeno od 3500+ pedikura
Gotovo 1 od 3 osobe pati od gljivičnih noktiju ili atletskog stopala (atletskog stopala). Atletsko stopalo i gljivične nokte ne nestaju korištenjem Shoefresh opoda. Potrebna su sredstva koja suzbijaju gljivice i čine nokte i stopala zdravima. Sve vrste drugih proizvoda također su dostupne u pedikuri, drogeriji i ljekarni. Mnogi od ovih lijekova lako se koriste kod kuće.

Liječenje samo stopala ili noktiju nije dovoljno: postoji velika vjerojatnost da će se infekcija vraćati iznova i iznova. Netko s gljivičnom infekcijom može širiti milijune spora, koje ostaju zarazne dugo vremena. Spriječite (ponovnu) kontaminaciju gljivicama i bakterijama iz vlastitih cipela. Stavite svoje cipele na Shoefresh pod svaki put kada ste ih nosili!

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta


Napajanje

Napajanje

230V


Oprema

Adapter uključen

Nije


Zemlja

Zemlja podrijetla

Nizozemska


Preporučena dodatna oprema