cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Scotty Cameron 2023 Select Newport Plus Desna ruka 35''

Izrađen nešto šire kada se mjeri od prednje strane do ruba, Super Select Newport Plus nudi novu veličinu u visokoučinkovitom dizajnu noževa. Oslanjajući se na dokazanu metodologiju dizajna s više materijala, Scotty je prilagodio potpuniji profil...
Extra gifts
Uz kupnju dobivaš poklon
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo sutra ,
2024-05-02
519 €
3.910,41 kn
Palica za golf - puter Scotty Cameron 2023 Select Newport Plus Desna ruka 35''

Scotty Cameron 2023 Select Newport Plus Desna ruka 35''

519 €
3.910,41 kn

Kod proizvoda: 745RB35 | ID: 1086311

Scotty Cameron 2023 Select Newport Plus Desna ruka 35''

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Izrađen nešto šire kada se mjeri od prednje strane do ruba, Super Select Newport Plus nudi novu veličinu u visokoučinkovitom dizajnu noževa. Oslanjajući se na dokazanu metodologiju dizajna s više materijala, Scotty je prilagodio potpuniji profil raspodjelom težine na perimetar bacača i ugradnjom 6061 aluminijske potplatne ploče, eloksiranog prozirnog i ugraviranog profinjenom grafikom linije. Vizir s glodanom prirubnicom omogućuje čisto poravnanje, dok prilagodljivi utezi potplata od nehrđajućeg čelika osiguravaju ravnotežu. Teksturirani Pistolini Plus rukohvat, traka za dršku i Super Select pokrivalo za glavu upotpunjuju paket.

'PLUS' DIZAJN

  • Super Select Newport Plus ima inovativan, malo širi profil od standardnih dimenzija oštrice, koji pruža jedinstven, pouzdan pogled s adrese i povećava MOI dok zadržava izgled i čisto poravnanje povezano s noževima.

KONSTRUKCIJA OD VIŠE MATERIJALA

  • Super Select Newport Plus proširuje dokazanu metodologiju konstrukcije Scottyja Camerona ugradnjom komplementarnih materijala za postizanje željenih karakteristika izvedbe. Svaki 'Plus' model koristi precizno mljevenu 6061 aluminijsku potplatnu ploču koja je stručno dizajnirana u 303 nehrđajućem čeliku, što omogućuje pravilnu raspodjelu težine, ravnotežu i osjećaj.

POnderiranje

  • Svaki Super Select Newport Plus ima utege za performanse s dva utega čeličnog potplata od pete do prstiju usklađenih s duljinom udarača za dosljedan osjećaj i izvedbu na bilo kojoj duljini.

Parametri i specifikacija

Namjena

Rod

Dobna skupina


Svojstva

Preferirana ruka

Oblik

Lie

Drška

Pistolini Plus


Oprema

Loft


Dimenzije i težina

Dužina

Offset


Zemlja

Zemlja podrijetla

SAD


Preporučena dodatna oprema