cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Scotty Cameron 2023 Select Newport 2 Plus Desna ruka 33''

5
S prirubnicom izrađenom malo širom od Super Select Newport 2 i užom od Super Select Squareback 2, Super Select Newport 2 Plus nudi oblik inspiriran Tourom koji uvodi sljedeći profil u dizajnu oštrica visokih performansi. Izrađen u SAD-u od...
Samo po narudžbi
Rok isporuke ćemo potvrditi nakon narudžbe kod dobavljača.
Na osnovu narudžbe ćemo pokušati naručiti proizvod. Kontaktirati ćemo te u vezi roka dostave. Ako ne želiš čekati, pogledaj alternaivni proizvodi (4).
480 €
3.616,56 kn
Palica za golf - puter Scotty Cameron 2023 Select Newport 2 Plus Desna ruka 33''

Scotty Cameron 2023 Select Newport 2 Plus Desna ruka 33''

480 €
3.616,56 kn

Kod proizvoda: 745RD33 | ID: 1086315

Scotty Cameron 2023 Select Newport 2 Plus Desna ruka 33''

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

S prirubnicom izrađenom malo širom od Super Select Newport 2 i užom od Super Select Squareback 2, Super Select Newport 2 Plus nudi oblik inspiriran Tourom koji uvodi sljedeći profil u dizajnu oštrica visokih performansi. Izrađen u SAD-u od nehrđajućeg čelika 303 sa čvrstim prednjim dijelom, Newport 2 Plus ima potplat od aluminija kvalitete 6061, eloksiranog prozirnog i ugraviranog grafikom linije. Potplatna ploča omogućuje da se težina prilagodi perimetru glave za veći MOI i veću stabilnost. Vizir s glodanom prirubnicom omogućuje čisto poravnanje, dok prilagodljivi utezi potplata od nehrđajućeg čelika osiguravaju ravnotežu. Super Select Newport 2 Plus uključuje narukvicu, pokrivalo za glavu i teksturiranu ručku Pistolini Plus.

'PLUS' DIZAJN KOJI POBOLJŠAVA MOI

  • Super Select Newport 2 Plus ima inovativan, nešto širi profil od standardnih dimenzija oštrice od lica do prirubnice, što pruža jedinstven pogled koji nadahnjuje povjerenje s adrese i povećava MOI uz očuvanje estetike i čistog poravnanja povezanog s noževima.

KONSTRUKCIJA OD VIŠE MATERIJALA

  • Super Select Newport 2 Plus proširuje dokazanu metodologiju konstrukcije Scottya Camerona ugradnjom komplementarnih materijala za postizanje željenih karakteristika performansi. Svaki 'Plus' model koristi precizno mljevenu 6061 aluminijsku potplatnu ploču koja je stručno dizajnirana u 303 nehrđajućem čeliku, što omogućuje pravilnu raspodjelu težine, ravnotežu i osjećaj.

Parametri i specifikacija

Namjena

Rod

Dobna skupina


Svojstva

Preferirana ruka

Oblik

Lie

Drška

Pistolini Plus


Oprema

Loft


Dimenzije i težina

Dužina

Offset


Zemlja

Zemlja podrijetla

SAD


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 2 korisničkih recenzija:

5

Patrick H.

Ukupan dojam

Datum
27.09.2023

Alles super! Schneller Versand!

Taeyoon L.

Ukupan dojam

Datum
04.04.2023
Ocjenjivana varijanta

Good as reputation.