cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Scotty Cameron 2023 Select Golo 6 Desna ruka 34''

5
Pouzdani igrač na kojeg se oslanjaju profesionalci koji nastavljaju pobjeđivati s njim na turnejama, Scottyjev časni GOLO vraća se sa svojim poznatim oblikom i imenom u veličini kao Super Select GOLO 6. Sa svojim zaobljenim kompaktnim oblikom...
Extra gifts
Uz kupnju dobivaš poklon
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo sutra ,
2024-05-02
468 €
3.526,15 kn
Palica za golf - puter Scotty Cameron 2023 Select Golo 6 Desna ruka 34''

Scotty Cameron 2023 Select Golo 6 Desna ruka 34''

468 €
3.526,15 kn

Kod proizvoda: 745RH34 | ID: 1086326

Scotty Cameron 2023 Select Golo 6 Desna ruka 34''

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Pouzdani igrač na kojeg se oslanjaju profesionalci koji nastavljaju pobjeđivati s njim na turnejama, Scottyjev časni GOLO vraća se sa svojim poznatim oblikom i imenom u veličini kao Super Select GOLO 6. Sa svojim zaobljenim kompaktnim oblikom čekića, Super Select GOLO 6 je veličine između prethodnih modela GOLO 5 i 7 i dizajniran je sa središnjim savijanjem za performanse koje su gotovo ravnomjerne na licu. Precizno brušen od nehrđajućeg čelika 303, Super Select GOLO 6 ima integriranu potplatu izrađenu od 6061 zrakoplovnog aluminija. Besprijekorno spojena s tijelom, ova je konfiguracija omogućila Scottyju da dizajnira čvršći nehrđajući čelik na licu i perimetru, povećavajući MOI, ravnotežu i osjećaj.

KONSTRUKCIJA OD VIŠE MATERIJALA

  • Super Select GOLO 6 proširuje dokazanu metodologiju konstrukcije Scottya Camerona ugradnjom komplementarnih materijala za postizanje željenih karakteristika performansi. S precizno mljevenom 6061 aluminijskom potplatom od zrakoplova koja je stručno dizajnirana u glavu metlice od nehrđajućeg čelika 303, Super Select GOLO 6 ima veći MOI, optimalnu raspodjelu težine, vrhunsku ravnotežu i odličan osjećaj.

TEHNOLOGIJA DVOSTRUKOG MLJEVANJA LICA

  • Kombinirajući legendarnu mekoću duboko glodanih puttera s povratnom vezom i valjkom srednje glodanih ponuda, Scottyjeva dvostruka glodana tekstura lica donosi osjećaj inspiriran Tourom na novu razinu.

TEHNOLOGIJA MID-BEND SHAFT

  • Opremljen Pistolero Plus rukohvatom i prilagođenom trakom za osovinu linije, Super Select GOLO 6 dizajniran je s besstupanjskom čeličnom osovinom projektiranom za smanjenje rotacije lica—ili luka—pri zamahu stavljanja uključivanjem jednog "srednjeg" savijanja usmjerenog izravno niz ciljnu liniju.

Parametri i specifikacija

Namjena

Rod

Dobna skupina


Svojstva

Preferirana ruka

Oblik

Lie

Drška

Pistolero Plus


Oprema

Loft


Dimenzije i težina

Dužina

Offset


Zemlja

Zemlja podrijetla

SAD


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 1 Korisničke recenzije:

5