cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Scotty Cameron 2023 Select Fastback 1.5 Desna ruka 34''

Od novouređenih trešnja bombi u stražnjem džepu sa strojno obrađenom metalnom završnom obradom, do Scottyjevog novog precizno oblikovanog I-beam jet ovratnika—kao i tehnološke tehnike dvostrukog glodanja lica—Super Select Fastback 1.5 vraća se kao...
Extra gifts
Uz kupnju dobivaš poklon
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo danas ,
2024-04-30
468 €
3.526,15 kn
Palica za golf - puter Scotty Cameron 2023 Select Fastback 1.5 Desna ruka 34''

Scotty Cameron 2023 Select Fastback 1.5 Desna ruka 34''

468 €
3.526,15 kn

Kod proizvoda: 745RF34 | ID: 1086321

Scotty Cameron 2023 Select Fastback 1.5 Desna ruka 34''

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Od novouređenih trešnja bombi u stražnjem džepu sa strojno obrađenom metalnom završnom obradom, do Scottyjevog novog precizno oblikovanog I-beam jet ovratnika—kao i tehnološke tehnike dvostrukog glodanja lica—Super Select Fastback 1.5 vraća se kao solidan srednji Izvođač malleta za igrače koji više vole postavu i osjećaj oštrice, ali uz stabilnost i oprost bata. Sa svojim čvrstim brušenim licem potplata integriranim s projektiranom 6061 aluminijskom potplatom, Super Select Fastback 1.5 postiže veći MOI s većom težinom u peti i prstima, u kombinaciji s prilagodljivim utezima potplata od nehrđajućeg čelika za bacač koji igraču daje samopouzdanje pri svakom udarcu .

TEHNOLOGIJA DVOSTRUKOG MLJEVANJA LICA

  • Kombinirajući legendarnu mekoću duboko glodanih puttera s povratnom vezom i valjkom srednje glodanih ponuda, Scottyjeva dvostruka glodana tekstura lica donosi osjećaj inspiriran Tourom na novu razinu.

PROFINIRAN I-BEAM JET NECK

  • Redizajnirani I-beam jet vrat malo je povučen unatrag i koristi bešavni dizajn osovine iznad klina za neprekinuti pogled na loptu s adrese u konfiguraciji koja promiče protok prstiju s gotovo jednim punim pomakom osovine.

Parametri i specifikacija

Namjena

Rod

Dobna skupina


Svojstva

Preferirana ruka

Oblik

Lie

Drška

Pistolero Plus


Oprema

Loft


Dimenzije i težina

Dužina

Offset


Zemlja

Zemlja podrijetla

SAD


Preporučena dodatna oprema