cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Scotty Cameron 2022 Phantom X 7.5 Desna ruka 33''

Identičan Phantomu X 7 u svom dizajnu i konstrukciji—ali s malim kosim ili "mlaznim" vratom za poticanje blagog protoka nožnih prstiju—ovaj wingback mallet dizajn je prvi put otkriven kao 2021 H21 Limited Proto. Sa svojom čvrstom prednjom stranom...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Palica za golf - puter Scotty Cameron 2022 Phantom X 7.5 Desna ruka 33''

Scotty Cameron 2022 Phantom X 7.5 Desna ruka 33''

Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: 742RE33 | ID: 1086335

Scotty Cameron 2022 Phantom X 7.5 Desna ruka 33''

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Identičan Phantomu X 7 u svom dizajnu i konstrukciji—ali s malim kosim ili "mlaznim" vratom za poticanje blagog protoka nožnih prstiju—ovaj wingback mallet dizajn je prvi put otkriven kao 2021 H21 Limited Proto. Sa svojom čvrstom prednjom stranom od nehrđajućeg čelika i glavom za umetanje integriranom s precizno mljevenim aluminijskim potplatom / prirubnicom, Phantom X 7.5 dodaje u liniju ključni model s poboljšanim značajkama poravnanja, stabilnošću s protokom i većim MOI-s elegantnim, otpornim na blještanje zamagljena završna obrada, profinjena grafika i obnovljeni rukohvat Pistolero Plus.

TEKSTURIRAN GRIP

  • Scotty je ažurirao ponudu rukohvata Pistolero Plus za 2022. s neklizajućom, ukrasnom teksturom koja, poput svojih prethodnika, ima manje suženja u niskoj ruci za idealnu kombinaciju veličine, osjećaja i povratne informacije.

TRASICA DVOSTRUKE NAMJENE

  • Jedna izbrušena linija vizure obojena crnom bojom na gornjoj liniji uparena s dugim, bijelim linijama vizure na rubu okvira loptice za golf i osigurava pouzdano poravnanje poput tračnice.

MALI KOSI / JET Ovrat

  • Mali kosi "mlazni" vrat malo je povučen unatrag i koristi bešavnu postavu osovine za neprekinuti pogled na loptu s adrese s gotovo jednim pomakom osovine u konfiguraciji koja potiče malo protoka prstiju.

Parametri i specifikacija

Namjena

Rod

Dobna skupina


Svojstva

Preferirana ruka

Oblik

Lie

Drška

Pistolero Plus


Oprema

Loft


Dimenzije i težina

Dužina


Zemlja

Zemlja podrijetla

SAD


Preporučena dodatna oprema