cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Scotty Cameron 2022 Phantom X 5.5 Desna ruka 33''

5
Evolucija Phantoma X 5.5 Scottyja Camerona nastavlja se s njegovom najnovijom kreacijom, inspiriranom prototipom igrača Justina Thomasa, a opet profinjenom dizajnom samocentrirajućeg potplata, ažuriranom grafikom i ručkom Pistolero Plus s ukrasnom...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Palica za golf - puter Scotty Cameron 2022 Phantom X 5.5 Desna ruka 33''

Scotty Cameron 2022 Phantom X 5.5 Desna ruka 33''

Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: 742RB33 | ID: 1086334

Scotty Cameron 2022 Phantom X 5.5 Desna ruka 33''

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Evolucija Phantoma X 5.5 Scottyja Camerona nastavlja se s njegovom najnovijom kreacijom, inspiriranom prototipom igrača Justina Thomasa, a opet profinjenom dizajnom samocentrirajućeg potplata, ažuriranom grafikom i ručkom Pistolero Plus s ukrasnom teksturom protiv klizanja. Mali nagnuti—ili ''mlazni'' vrat—konfiguracija ostaje nepromijenjena, kao i čvrsto lice i tijelo precizno mljeveni od nehrđajućeg čelika 303 i integrirani s ažuriranom aluminijskom pločom potplata i prilagodljivim utezima potplata od nehrđajućeg čelika. Ova kombinacija težeg čelika i lakšeg aluminija pomiče težinu na obod glave, povećavajući MOI, stabilnost i oprost.

TEKSTURIRAN GRIP

  • Scotty je ažurirao ponudu rukohvata Pistolero Plus za 2022. s neklizajućom, ukrasnom teksturom koja, poput svojih prethodnika, ima manje suženja u niskoj ruci za idealnu kombinaciju veličine, osjećaja i povratne informacije.

POTPUNO PORAVNAVANJE

  • Jedna izbrušena linija pogleda na gornjoj liniji savršen je žarišni znak, budući da ova okomita linija uparena sa zakrivljenim stražnjim krilima i središnjim balansiranjem potplate osigurava pouzdano poravnanje.

MALI KOSI / JET Ovrat

  • Mali nagnuti/mlazni vrat malo je povučen unatrag i koristi besprijekornu postavu iznad osovine za nesmetan pogled na loptu s adrese s gotovo jednim pomakom osovine u konfiguraciji koja potiče malo protoka prstiju.

Parametri i specifikacija

Namjena

Rod

Dobna skupina


Svojstva

Preferirana ruka

Oblik

Lie

Drška

Pistolero Plus


Oprema

Loft


Dimenzije i težina

Dužina


Zemlja

Zemlja podrijetla

SAD


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 1 Korisničke recenzije:

5

CODRIN R.

Ukupan dojam

Datum
27.03.2023
Ocjenjivana varijanta

Foarte bine