cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
RCF

RCF SUB 702-AS MK3 Aktivni subwoofer

SUB 702-AS mk3 je prijenosni aktivni subwoofer velike snage od 12" za aplikacije zvuka uživo. Sadrži najsuvremeniju sondu s keramičkim magnetskim krugom velike snage i snažno pojačalo klase D koje daje zvuk razine tlaka do 129 dB s iznimnim...
Extra gifts
Uz kupnju dobivaš poklon
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo danas ,
2024-05-03
979 €
7.376,28 kn
Aktivni subwoofer RCF SUB 702-AS MK3 Aktivni subwoofer

RCF SUB 702-AS MK3 Aktivni subwoofer

979 €
7.376,28 kn

Kod proizvoda: SUB 702-AS MK3 | ID: 1110450

RCF SUB 702-AS MK3 Aktivni subwoofer

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

SUB 702-AS mk3 je prijenosni aktivni subwoofer velike snage od 12" za aplikacije zvuka uživo. Sadrži najsuvremeniju sondu s keramičkim magnetskim krugom velike snage i snažno pojačalo klase D koje daje zvuk razine tlaka do 129 dB s iznimnim prostorom za glavu. Dizajniran kao idealna nadopuna za zvučnike od 8" ili 10" pruža izvanredne performanse u bilo kojoj primjeni. Kontrole na stražnjoj ploči uključuju glasnoću, EQ, polaritet i odabir frekvencije skretnice. Robustan sve- drveni ormarić s poliurea premazom otpornim na ogrebotine čini ga izdržljivim, lakim za nošenje i sigurnom instalacijom. Sa svojom svestranošću, kvalitetom zvuka i velikom izlaznom snagom, SUB 702-AS MK3 je savršen za mala i srednja mjesta i prijenosne aplikacije.

RCF subwooferi prvi su izbor mnogih inženjera zvuka, zahvaljujući vrlo visokim razinama SPL-a na vrlo niskim frekvencijama, malim dimenzijama u usporedbi s konkurencijom, dizajnu s vlastitim napajanjem, dugotrajnoj pouzdanosti i impresivnom izlaznom omjeru veličine/težine i SPL-a. Vaša će publika moći doživjeti privlačno iskustvo u živom zvuku ili DJ-ing aplikacijama.

RCF-ova poboljšanja u dizajnu sondi čine ih jačima i moćnijima tako da pojačalo prati evoluciju. S vršnom snagom od 1400 W, pojačalo klase D upravlja ekstremnim razinama zvučnog tlaka s ultra-brzim napadom, realnim prijelaznim odzivom i vrlo malim gubitkom topline. Dizajn zvučnika je energetski učinkovit tako da nema potrebe za rashladnim ventilatorom. Pojačalo je pričvršćeno na čvrsti aluminijski izmjenjivač topline u stražnjem dijelu kućišta bez pokretnih dijelova. Stereo ulazni krug sa skretnicom ima novi dizajn niske distorzije s naprednim sigurnosnim limitatorom, održavajući pravi karakter ulaznog signala na svim razinama. RCF pojačala dizajnirana su u skladu s EN62368-1 za maksimalnu sigurnost i predstavljaju odjeljak napajanja s prekidačem koji spaja visoku učinkovitost uz minimalnu težinu.

U potrazi za proširenim basom s poboljšanim performansama, RCF inženjeri pronašli su način za uklanjanje visokopropusnog filtra, zamjenjujući ga naprednim pristupom. Predstavljamo BMC (Bass Motion Control), novu naprednu značajku za upravljanje odstupanjem woofera. Zvučnik opremljen BMC-om može podnijeti najniže zvučne frekvencije bez utjecaja na stabilnost niskotonca, s proširenom linearnošću i boljim integritetom zvuka.

BMC metoda radi stvaranjem potpune mape dinamičkog ponašanja woofera, kako bi se generirao prilagođeni algoritam koji samo ograničava prekomjerne izlete. To daje potpunu slobodu reprodukcije signala pretvorniku. Kada visokopropusni filtri normalno štite kretanje niskotonca od destrukcije, ali mijenjaju fazno ponašanje, novi BMC algoritam krši konvencionalna pravila.

Subwoofer je prikladan za širok raspon primjena zvuka uživo. Robustan ormarić od šperploče je jednostavan za nošenje i slaganje zahvaljujući njegovoj maloj težini. Svi su opremljeni ergonomskim ručkama s gumenim rukohvatima za jednostavno postavljanje i rastavljanje. Montaža za stup s navojem M20 na vrhu omogućuje kabinetu da podržava zvučnike s nosačem za stup. Izdržljivi poliurea premaz, metalna rešetka presvučena prahom i robusna struktura kućišta podnose dugotrajnu upotrebu i transport. Zasebno kućište za pojačalo jamči učinkovitost i pouzdanost komponente. Akustički prozirna podloga od zvučne pjene na unutarnjoj strani rešetke osigurava zaštitu od prašine i vlage. Sa svojim prednjim otvorima za ventilaciju, subwoofer se također može koristiti u udubljenim prostorima.


Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta

Active, Subwoofer


Opcije

EQ

Da


Svojstva

Niskotonac

12"

Raspon frekvencija

Snaga

1400 W

Frekvencija dijeljenja

80 Hz, 110 Hz

Boja

Crna


Materijal

Materijal zvučnice

Plywood Housing


Ulazi i izlazi

Ulazi

XLR (2 x)

Izlazi


Akustika

Snaga RMS (Watt)

700

Snaga RMS

700 W

Razina zvučnog tlaka (SPL)

129 dB


Pakiranje

Paket sadrži

Power Cable


Napajanje

Snaga (Watt)

Napajanje

220 - 240V


Dimenzije i težina

Neto težina (kg)

21

Szélesség (cm)

36

Visina (cm)

Dubina (cm)


Preporučena dodatna oprema