cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Samo otvarano

Pioneer Dj HDJ-CX Dj slušalice

5
Ove super lagane profesionalne DJ slušalice u ušima toliko su lagane da ćete čak zaboraviti da ih nosite. Posebno dizajniran za apsolutnu udobnost i podešen za pružanje izvrsne kvalitete zvuka prilikom miksanja i praćenja glazbe. HDJ-CX...
Samo otvarano
U originalnoj ambalaži
Nova, nekorištena roba u originalnom pakiranju. 100% funkcionalnost i bez tragova korištenja. Puno jamstvo, najmanje 2 godine. Roba je kupljena, raspakirana i vraćena u nekorištenom stanju sa strane drugog kupca ili raspakirana samo u svrhu pregleda ili fotografiranja za trgovinu.
Čitaj više
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo sutra ,
Predpostavljani datum dostave 06.05.2024
Dj slušalice Pioneer Dj HDJ-CX Dj slušalice (Samo otvarano)

Pioneer Dj HDJ-CX Dj slušalice

142 €
1.069,90 kn

Kod proizvoda: 952410 | ID: 952410

Pioneer Dj HDJ-CX Dj slušalice

Samo otvarano
U originalnoj ambalaži
Nova, nekorištena roba u originalnom pakiranju. 100% funkcionalnost i bez tragova korištenja. Puno jamstvo, najmanje 2 godine. Roba je kupljena, raspakirana i vraćena u nekorištenom stanju sa strane drugog kupca ili raspakirana samo u svrhu pregleda ili fotografiranja za trgovinu.

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Ove super lagane profesionalne DJ slušalice u ušima toliko su lagane da ćete čak zaboraviti da ih nosite. Posebno dizajniran za apsolutnu udobnost i podešen za pružanje izvrsne kvalitete zvuka prilikom miksanja i praćenja glazbe.

HDJ-CX Profesionalne DJ slušalice u uhu posebno su dizajnirane da minimiziraju opterećenje na vratu i tijelu, a istovremeno pomažu u povećanju vašeg potencijala za umjetničko izražavanje kroz današnju plesnu glazbu.
S minimalističkim, ali čvrstim dizajnom i gustim zvukom sa širokim rasponom, ovaj koncept je potpuno drugačiji od slušalica HDJ-X serije, koje proizvode prostraniji zvuk i robusniju konstrukciju. HDJ-CX nudi vam posebno iskustvo koje čak može promijeniti vaš stil DJ-a.

Teški samo 136 g bez užeta, ergonomski su dizajnirani kako bi se smanjilo opterećenje glave, vrata ili ramena.

Nova PEEK-PU-PEEK kompozitna membrana pruža čvrst zvuk s frekvencijskim odzivom od 5 Hz do 30 kHz. To znači da ćete jasno čuti udarce, zamku i hi-hatove za precizno praćenje i miksanje u bilo kojem okruženju. φ35mm drajveri postižu ulaznu snagu do 2000 mW, a bas refleks komore u kućištima dodatno poboljšavaju niskofrekventni odziv, dok zvučni izolatori stvaraju višu razinu zvučne izolacije, tako da ćete čuti puni bas zvuk uz svaku nijansu u glazbi.

Neka vas ne zavara osjećaj lakoće ovih slušalica – izdržljive su i napravljene da traju. Sve komponente su posebno jake, uključujući čeličnu jezgru trake za glavu. Dizajniran da izdrži zamke stalne uporabe na cesti, podvrgnut je rigoroznom testiranju koje prolaze i druge profesionalne Pioneer DJ slušalice, kao i rigoroznom testiranju na udarce prema američkom vojnom standardu MIL-STD-810H.

Postavite slušalice na način na koji želite, odabirom između 2 isporučena kabela - ravni ili spiralni. Kako biste bili sigurni da nikada ne izgubite svoj 1/4 "adapter, uredno pričvrstite držač adaptera na kabel tako da vam je uvijek pri ruci. Zamjenske slušalice uključene su u paket i možete očekivati da će vam dobro doći jer bi vam slušalice pružile služiti dobro dugo vremena.

Parametri i specifikacija

Namjena

Veličina

Dužina kabela


Opcije

Mikrofon

Uklanjanje buke

Bluetooth

Nije


Svojstva

Raspon frekvencija

Impedancija

Maks. Opterećenje (mW)

Boja


Materijal

Konstrukcija


Konektori

Konektor tipa A


Akustika

Osjetljivost


Pakiranje

Dimenzije i težina

Težina (g)

136


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 1 Korisničke recenzije:

5