cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Pearl River PR-V01 4/4

4
Pearl River predstavila je novu liniju gudačkih instrumenata koji slijede stoljetnu tradiciju slavne graditeljske škole Cremona, a kao glavni proizvodni predložak koristi se kultna Stradivarijeva violina. Luthieri Biserne rijeke oslanjaju se na...
Extra gifts
Uz kupnju dobivaš poklon
Na skladištu 2 kom
Poslati ćemo 29.04.2024 ,
2024-05-03
216 €
1.627,45 kn
Akustična violina Pearl River PR-V01 4/4

Pearl River PR-V01 4/4

216 €
1.627,45 kn

Kod proizvoda: PR-V01-4/4 | ID: 1005036

Pearl River PR-V01 4/4

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Pearl River predstavila je novu liniju gudačkih instrumenata koji slijede stoljetnu tradiciju slavne graditeljske škole Cremona, a kao glavni proizvodni predložak koristi se kultna Stradivarijeva violina. Luthieri Biserne rijeke oslanjaju se na svoje iskustvo u tradicionalnoj talijanskoj izradi kako bi proizveli instrumente koji nude prekrasne oblike i linije uz duboke, sjajne završne obrade.
Pažnja se pridaje gustoći i zrnatosti u šumi koja se koristi u svakom žičanom instrumentu Pearl River kako bi se osigurao izniman tonalitet i ukupna kvaliteta. Srednji modeli izrađeni su od prirodno sušenog na zraku drva koje je odležalo pet godina, dok je vrhunsko ručno odabrano drvo začinjeno preko 20 godina predstavljeno u top liniji proizvoda.
Svi žičani instrumenti Pearl River sadrže drva europskog porijekla, talijanske antikne završne obrade, žice svjetski poznatih dobavljača i mostove koji su ručno izrađeni u strogom skladu s tradicionalnim metodama. Sa svakim ručno izrađenim instrumentom koji zahtijeva šest mjeseci ili čak dulje da se završi, violina, viola ili violončelo od Biserne rijeke uistinu je vrijedna investicija.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta

Stradivari


Veličina

Veličina

4/4


Svojstva

Preferirana ruka


Materijal

Gornja ploča

Dno i stranice

Vrat

Javor

Prstohvat

Ebony


Pakiranje

Paket sadrži


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 1 Korisničke recenzije:

4