cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Numark Mix Live + HF175 DJ kontroler

5
Paket Party Mix Live + HF175 zajamčeno će započeti zabavu! Party Mix Live DJ kontroler sadrži sve DJ osnovne elemente potrebne za miksanje kroz vašu vrhunsku playlistu, dok ugrađeni svjetlosni show postavlja savršenu atmosferu zabave. Ugrađeni...
Extra gifts
Uz kupnju dobivaš poklon
Dodatni popust na ovaj proizvod s kodom EXTRA5  
Cijena nakon primjene koda:  156,75 € 
Na skladištu 17 kom
Poslati ćemo sutra ,
2024-05-03
165 €
1.243,19 kn
170 €
DJ kontroler Numark Mix Live + HF175 DJ kontroler

Numark Mix Live + HF175 DJ kontroler

165 €
1.243,19 kn
170 €

Kod proizvoda: MIXLIVE-HF175 | ID: 1013720

Numark Mix Live + HF175 DJ kontroler

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Paket Party Mix Live + HF175 zajamčeno će započeti zabavu! Party Mix Live DJ kontroler sadrži sve DJ osnovne elemente potrebne za miksanje kroz vašu vrhunsku playlistu, dok ugrađeni svjetlosni show postavlja savršenu atmosferu zabave. Ugrađeni zvučnici savršeni su za dijeljenje vašeg miksa s prijateljima i obožavateljima, a priložene slušalice HF175 pružaju visokokvalitetan zvuk i udobnost za privatne vježbe.

Uz DJ kontroler za streaming kao što je Party Mix Live, svaka vruća pjesma vam je doslovno na dohvat ruke! Party Mix Live dolazi sa softverom Serato DJ Lite, koji uključuje pristup platformama za streaming kao što su TIDAL, Beatport LINK, Beatsource LINK i SoundCloud GO. Izradite svoje popise za reprodukciju na bilo kojem uređaju, a zatim, kada je vrijeme za zabavu, pristupite im kada ste povezani na Party Mix Live.
Nema laptopa? Nema problema! Party Mix Live DJ kontroler kompatibilan je s popularnim DJ iOs mobilnim aplikacijama kao što je Algorridimov djay PRO AI. Jednostavno povežite svoj mobilni uređaj na Party Mix Live pomoću USB priključka za kameru (prodaje se zasebno) kako biste započeli zabavu.
Uz ugrađene zvučnike, Party Mix Live spreman je za akciju bez potrebe za spajanjem vanjskih zvučnika. Prekidač za uključivanje/isključivanje zvučnika omogućuje vam da ispunite prostoriju kvalitetnim stereo zvukom ili jednostavno isključite ugrađene zvučnike kako biste miks zadržali u vašim slušalicama.
Party Mix Live vrhunski je DJ kontroler sa svjetlima. Pokretom prekidača, ugrađeni svjetlosni show oživljava! Tri raznobojne LED diode i posebne leće široke pokrivenosti šire svjetlosne zrake sinkronizirane s otkucajima po cijeloj prostoriji.
Party Mix Live također ima dva velika, visokokvalitetna kotačića za trčanje osjetljiva na dodir koji vam omogućuju da sa stilom manipulirate glazbom. Pauzirajte, okrećite se, pa čak i zagrebite svoje pjesme dok prolazite kroz svoj popis za reprodukciju. Vanjski prsten kotačića funkcionira kao pitch-bend tako da možete gurnuti staze u poravnanje za savršenu mješavinu.

Profesionalne slušalice za praćenje HF175 pružaju DJ-ima i audio profesionalcima savršen balans stila, performansi i izdržljivosti. Zahvaljujući svom klasičnom zatvorenom dizajnu i laganoj čeličnoj konstrukciji, HF175 je napravljen da izdrži zamke putovanja ili studijskih zahtjeva.

Visokokvalitetni drajveri od 40 mm proizvode jak i jasan zvuk, što HF175 čini idealnim za DJ-eve uživo ili miksanje i praćenje zvuka. Meke podstavljene slušalice i prošivena traka za glavu pružaju dugotrajnu udobnost, dok podesivi fleksibilni unutarnji remen od nehrđajućeg čelika osigurava dugotrajnu izdržljivost.

Slušalice HF175 također imaju dizajn s jednim kabelom i zakretne nastavke za 180 stupnjeva za jednostavnu upotrebu i prenosivost.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta

Kompatibilnost


Opcije

Kanali

2

EQ

Ugrađena zvučna kartica

Da

Broj izlaza

2

WiFi


Svojstva

Zaslon

Boja


Ulazi i izlazi

Ulaz za mikrofon

Utor za memorijsku karticu

Analogni ulazi

AUX IN

Nije

Analogni izlazi

Da


Efekti

Filtar

Ugrađeni efekti


Pakiranje

Paket sadrži


Napajanje

Radi na baterije

Napajanje

Only USB


Dimenzije i težina

Szélesség (cm)

32,5

Visina (cm)

6,6

Dubina (cm)

25,6

Težina

1,2 kg


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 4 korisničkih recenzija:

5

Erika P.

Ukupan dojam

Datum
29.07.2022

Vynikajúce