cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Samo otvarano
Akcija

Neumann MT 48

MT 48 donosi Neumann kvalitetu u digitalni tijek rada. To je prvo audio sučelje u svojoj klasi koje može uhvatiti puni dinamički raspon Neumann mikrofona i optimalno je usklađeno s KH-linijom studijskih monitora i Neumann slušalica. Rezultat je...
Samo otvarano
U originalnoj ambalaži
Nova, nekorištena roba u originalnom pakiranju. 100% funkcionalnost i bez tragova korištenja. Puno jamstvo, najmanje 2 godine. Roba je kupljena, raspakirana i vraćena u nekorištenom stanju sa strane drugog kupca ili raspakirana samo u svrhu pregleda ili fotografiranja za trgovinu.
Čitaj više
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo sutra ,
Predpostavljani datum dostave 06.05.2024
1.933,72 €
14.569,61 kn
1.959,21 €
USB zvučna kartica Neumann MT 48 (Samo otvarano)

Neumann MT 48

1.933,72 €
14.569,61 kn
1.959,21 €

Kod proizvoda: 952392 | ID: 952392

Neumann MT 48

Samo otvarano
U originalnoj ambalaži
Nova, nekorištena roba u originalnom pakiranju. 100% funkcionalnost i bez tragova korištenja. Puno jamstvo, najmanje 2 godine. Roba je kupljena, raspakirana i vraćena u nekorištenom stanju sa strane drugog kupca ili raspakirana samo u svrhu pregleda ili fotografiranja za trgovinu.

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

MT 48 donosi Neumann kvalitetu u digitalni tijek rada. To je prvo audio sučelje u svojoj klasi koje može uhvatiti puni dinamički raspon Neumann mikrofona i optimalno je usklađeno s KH-linijom studijskih monitora i Neumann slušalica. Rezultat je idealan lanac signala bez ikakvih uskih grla: beskompromisna kvaliteta zvuka od dijafragme mikrofona do vašeg uha.

MT 48 razvijen je u bliskoj suradnji sa švicarskim proizvođačem Merging Technologies, čiji visokoprecizni AD pretvarači nude zapanjujući dinamički raspon od 136 dB. To daje MT 48 četiri puta veću razlučivost od usporedivih audio sučelja.

MT 48 dolazi u potpunosti opremljen za osobni studio referentne klase: dva mikrofonska/linijska pretpojačala s iznimno niskim šumom s pojačanjem do 78 dB, dva linijska/instrumentalna ulaza, četiri monitorska/linijska izlaza i dva vrhunska izlaza za slušalice, svaki s statusom -suvremeni AD/DA pretvarači. Povezivost MT 48 može se proširiti putem ADAT / S/PDIF i AES67; MIDI sučelje je također integrirano. Četiri odvojena miksa monitora mogu se kontrolirati izravno na jedinici putem zaslona osjetljivog na dodir. Ugrađena obrada uključuje potpuno parametarski 4-pojasni EQ i 3-stazni dinamički procesor (gate/kompresor/limiter) po kanalu, kao i visokokvalitetni reverb. Tako glazbenici dobivaju inspirativan zvuk za vrhunske izvedbe. I još uvijek ima dovoljno DSP snage za budući razvoj.

MT 48 je audio sučelje i digitalni miks pult u jednom. Njegovu DSP obradu možete koristiti samo za praćenje ili možete koristiti efekte tijekom snimanja. Ili oboje u isto vrijeme! Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji dvostrukog izlaza, mokri i suhi signali mogu se snimati istovremeno putem zasebnih pogonskih kanala. Dakle, ako je potrebno, možete se vratiti na neobrađenu sigurnosnu kopiju.

Unatoč svom ogromnom opsegu značajki, MT 48 uvijek ostaje jednostavan za rukovanje. Sve postavke moguće je izvršiti na samom uređaju putem ugrađenog zaslona osjetljivog na dodir. Savršen miks monitora udaljen je samo jedan dodir! Jednostavno upotrijebite svoje prste za podešavanje pan potova, fejdera kanala i još mnogo toga, bez potrebe za prebacivanjem na softver miksera na vašem računalu. MT 48 može čak raditi i samostalno kao miks konzola.

MT 48 ne ostavlja ništa nedovoljno željenog: kvaliteta zvuka na najvišoj razini, ugrađena DSP obrada, sveobuhvatna proširivost i praktično upravljanje putem zaslona osjetljivog na dodir. MT 48 je karika koja nedostaje u Neumann univerzumu, spajajući mikrofone, zvučnike i slušalice za stvaranje savršenog studija.

  • Vodeća rezolucija AD pretvarača u klasi s dinamičkim rasponom od 136 dB
  • 2 mikrofonska/linijska predpojačala vrhunske kvalitete, 2 netaknuta linijska/instrumentalna ulaza
  • 4 linijska/monitorska izlaza
  • 2 izlaza za slušalice ultra niske impedancije s podesivim unakrsnim uvlačenjem
  • ADAT / S/PDIF optički I/O, AES67, MIDI/GPIO
  • Dva izlaza drajvera po ulaznom kanalu za snimanje prije FX i/ili nakon FX
  • Intuitivno korisničko sučelje sa zaslonom osjetljivim na dodir

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta

Soundcard

Kompatibilnost


Opcije

Kanali

8, 16, 2

Predpojačala

2

Fantomsko napajanje

Da

Sučelje

ADAT

Da

MIDI interface

Da

Word Clock

Broj ulaza mikrofona / linija

4

DA Conversion

Da

AD Conversion

Da


Svojstva

Frekvencija uzimanja uzoraka

Bit Depth

24 bit

USB varijanta

2.0

AES / EBU

Da

MADI

Pogodan za montažu u rack


Ulazi i izlazi

S/PDIF

Da

Ethernet

Da

Ulazi za instrument

Ulaz za mikrofon

Izlaz za slušalice

Optički izlaz

Da


Pakiranje

Paket sadrži

USB-C - USB-A Cable, Adapter, USB-C to USB-C cable (2 x), Kofer, Manual


Napajanje

Radi na baterije

Napajanje

Adapter


Oprema

Adapter uključen

Da


Dimenzije i težina

Dužina (cm)

17

Szélesség (cm)

37

Visina (cm)

10

Težina

1,5 kg


Zemlja

Zemlja podrijetla

Mađarska


Preporučena dodatna oprema