cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Samo otvarano
Akcija

Korg SQ-64

4,75
STVARATI - IZVODITI - KONTROLU Korak do neusporedive razine povezivosti i kontrole SQ-64 nevjerojatno je moćan i kompaktan polifonski sekvencer koraka s nevjerojatnim praktičnim intuitivnim kontrolama i dubokim mogućnostima uređivanja koji vam...
Samo otvarano
U originalnoj ambalaži
Nedostaje licenca
Nova, nekorištena roba u originalnom pakiranju. 100% funkcionalnost i bez tragova korištenja. Puno jamstvo, najmanje 2 godine. Roba je kupljena, raspakirana i vraćena u nekorištenom stanju sa strane drugog kupca ili raspakirana samo u svrhu pregleda ili fotografiranja za trgovinu. , Nedostaje licenca.
Čitaj više
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo sutra ,
Predpostavljani datum dostave 03.05.2024
220 €
1.657,59 kn
231 €
- 4 %
Sintesajzer Korg SQ-64 (Samo otvarano)

Korg SQ-64

220 €
1.657,59 kn
231 €
- 4 %

Kod proizvoda: 952028 | ID: 952028

Korg SQ-64

Samo otvarano
U originalnoj ambalaži
Nedostaje licenca
Nova, nekorištena roba u originalnom pakiranju. 100% funkcionalnost i bez tragova korištenja. Puno jamstvo, najmanje 2 godine. Roba je kupljena, raspakirana i vraćena u nekorištenom stanju sa strane drugog kupca ili raspakirana samo u svrhu pregleda ili fotografiranja za trgovinu. , Nedostaje licenca.

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

STVARATI - IZVODITI - KONTROLU
Korak do neusporedive razine povezivosti i kontrole

SQ-64 nevjerojatno je moćan i kompaktan polifonski sekvencer koraka s nevjerojatnim praktičnim intuitivnim kontrolama i dubokim mogućnostima uređivanja koji vam pružaju svu fleksibilnost i snagu sekvenciranja potrebne za sve vaše glazbene projekte.

Sa svojom matricom od 64 stepenice, kristalno jasnim OLED zaslonom, čvrstim i elegantnim aluminijskim kućištem, bogatstvom veza i raznim načinima rada i značajkama, SQ-64 postat će središnji dio vašeg glazbenog studija pružajući potpunu i neprimjetnu kontrolu nad svim svoje instrumente kako biste se mogli usredotočiti na ono što je najvažnije; tvoja glazba!

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Povezivost:
Unatoč svojoj kompaktnoj veličini, SQ-64 ima neusporedivu povezanost i omogućuje vam jednostavno povezivanje, upravljanje i upotrebu svih vaših analognih i digitalnih uređaja.
MIDI IN (x1) i OUT (x2), mikro USB tip B, Sync IN & OUT, 3 melodijska zapisa, svaki s MODULACIJSKIM, PITCH i GATE izlazima i DRUM zapis sa 8 zasebnih izlaznih okidača za upravljanje analognim sintetizatorima, Eurorackom i bubnjem strojevi.
Svaka od pjesama Melody (x3) ima 16 uzoraka, svaki s maks. 64 koraka, a bubanj staza Bubanj (x1) ima 16 oduzimanja, također s maks. 64 koraka koji se mogu reproducirati, ulančati i uređivati na razne načine. Melodijske pjesme i obrasci mogu se uređivati u nekoliko načina (GATE, PITCH i MODULATION), tako da na mnogo zanimljivih načina možete uređivati informacije koje šalje sekvencer u svakom od ovih koraka. Izlazi DRUM staze mogu se prilagoditi tako da odgovaraju polaritetu i naponu povezane opreme.
Veza Sync In & Out omogućuje vam neometano upravljanje svim ostalim vašim Korg uređajima, poput Volce, Miniloga, Monologa, Miniloga XD, Prologa i mnogih drugih!

Sve u jednom:
Bez obzira bavite li se analognim sintisajzerima, polumodularnim sintisajzerima, Eurorackovima, digitalnim bubanj uređajima ili radite li sve na svom DAW-u s digitalnim dodacima, SQ-64 vam daje trenutnu, točnu i praktičnu kontrolu nad svakim.
SQ-64 ima 64 pločice gumba osvijetljene LED diodama, koje omogućuju ne samo cjelovit vizualni pregled, već i super brzo i ugodno uređivanje pomoću kodera i specijaliziranih gumba za način rada koji pojednostavljuju i ubrzavaju vaš tijek rada. Svaka stepenica ima stupnjevanu rasvjetu; što je veća vrijednost modulacije, to jače svijetli gumb kako bi se dobila jasna slika onoga što se događa u nizu.
OLED zaslon je kristalno jasan, jasan i vidljiv iz bilo kojeg kuta, tako da imate pristup svim potrebnim informacijama, bez obzira radite li glazbu kod kuće, u studiju ili svirate uživo!
3 melodijske pjesme sadrže izlaz MODULATION, tako da svaki korak u vašem nizu može stvoriti složene modulacije po vašem izboru, uvelike proširujući mogućnosti stvaranja zvuka.
Stvaranje polifonih uzoraka akorda, melodija, složenih poliritama i modulacija u pokretu nikada nije bilo jednostavnije. Zabilježite ih kao podatke u svakom od 64 dostupna mjesta projekta.

Kontrola u stvarnom vremenu:
Sa SQ-64 možete stvoriti nevjerojatne sekvence, on uključuje nekoliko funkcija i načina koji vam omogućuju brzu montažu i kontrolu bilo kojeg vašeg uređaja u stvarnom vremenu.
Matrica s 64 pad-a može se koristiti i kao tipkovnica. Fleksibilnost SQ-64 još uvijek nije ovdje. Alat ima nekoliko memorija za ukupnu konfiguraciju (svakoj od njih može se dodijeliti nekoliko ljestvica i niz drugih parametara).

  • Tipke: tradicionalni raspored glasovira.
  • Izomorfno: note se simetrično prikazuju u crtama, možete lako transponirati isti uzorak akorda gore-dolje bez da mu promijenite oblik.
  • Oktave: jedna ljestvica prikazana u 3 različite oktave u svakom retku.
Moćni ugrađeni Arpeggiator ovdje je za vašu trenutnu inspiraciju. Možete jednostavno stvoriti i reproducirati zanimljive uzorke iz bilo kojeg softvera, analognih ili digitalnih sintisajzera.
Riješite se 4 alternativna načina reprodukcije u slijedu! Reverzni, odskočni, nasumični i stohastički načini mogu se odabrati neovisno za svaku pjesmu i tijekom igre, što će vašoj glazbi dodati raznolikost i nepogrešivost.
Svi vaši uzorci mogu se proizvoljno ulančati i petljati. Zahvaljujući tome, SQ-64 je ujedno i savršen stroj za igranje uživo!

Elegantan, izdržljiv dizajn:
Unatoč širokom spektru funkcija, kontrola i spojeva, SQ-64 je debeo samo 18 mm (38 mm, uključujući gumbe i gumene nogavice) i smješten je u laganom, elegantnom i robusnom aluminijskom kućištu koje će pouzdano služiti godinama.
Napaja se putem USB-a ili vanjskog 9V DC adaptera. Izbor opcija napajanja nudi svestranost i fleksibilnost.

Besplatni glazbeni programski paket:
SQ-64 dolazi s nizom različitih glazbenih softvera Isotope: "Ozone Elements", koji ne samo da stvaraju pjesme već ih i savladavaju umjetnom inteligencijom, "Skoove" će vam pomoći da poboljšate svoje vještine na tipkovnici, DAW softver "Reason Lite", Kao i softverski sintetizatori tvrtke KORG i drugih proizvođača.
Drugim riječima, od trenutka kada stavite ovaj sintesajzer u ruke, imat ćete niz instrumenata koji će vam pomoći da svoju glazbu podignete na višu razinu.

Softver za Mac / Windows:

KORG kolekcija - M1 Le (zvučni modul sintisajzera)
UVI Digital Synsations (zvučni modul sintisajzera)
AAS ultra analogna sesija (zvučni modul sintisajzera)
AAS Strum Session (zvučni modul akustične gitare)
AAS Lounge Lizard Session (zvučni modul za električni klavir)
Propellerhead Reason Lite (softver za glazbu DAW)
Skoove besplatni tromjesečni demo Skoove Premium (mrežne satove klavira)
KORG Gadget 2 Le za Mac (softver za proizvodnju glazbe DAW)
iZOTOPE ozonski elementi (svladavanje dodatka)

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta

Sequencer


Opcije

Modulacija

Da

Arpeggiator

Da

Vrste učinaka

MIDI interface

Da

Bluetooth


Svojstva

Polifonija

8

Pitch bend

Da

Boja


Ulazi i izlazi

Izlaz za slušalice

Ulazi

USB MIDI

USB to Device

USB Host

Da


Efekti

Filtar

Nije

Sekvencer

Da


Pakiranje

Paket sadrži


Napajanje

Radi na baterije

Napajanje

USB, Adapter


Oprema

Adapter uključen

Da


Dimenzije i težina

Szélesség (cm)

36,8

Visina (cm)

7,4

Dubina (cm)

14,4

Neto težina (kg)

1


Zemlja

Zemlja podrijetla

Vijetnam


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 9 korisničkih recenzija:

4,75

Stan B.

Ukupan dojam

Datum
19.04.2024

Sehr schönes Design und hochwertig verarbeitet. Die Bedienung ist relativ intuitiv und schnell zu erlernen. Die rote Beleuchtung der Buttons ist allerdings etwas gewöhnungsbedürftig. Hier hätte eine neutrale Farbe gut getan. Ansonsten top.

Dennis V.

Ukupan dojam

Datum
24.01.2024

good machine, little documentation, fast shipping to netherlands

Pavel K.

Ukupan dojam

Datum
20.02.2022

Těžká artilerie v těle lehkého kulometu.

thomas k.

Ukupan dojam

Datum
20.01.2022

Alles gut gelaufen.

Sven S.

Ukupan dojam

Datum
18.01.2022

Trotz Einschränkungen bezüglich der Polythymik (die Drumspuren können nicht getrennt voneinander unterschiedliche Längen haben, es ist für alle 8+8 Spuren nur eine gemeinsame Länge möglich, also keine wirkliche Polyrhytmik) macht das Gerät Spass und es lässt sich gut ins kleinere Setup Einbinden. Bei Stromspeisung über USB kam es zu unregelmäßigen Aussetzern der Stromversorgung, so dass das Gerät einfach ausging. Ein Netzteil muss man sich separat kaufen... Schade.