cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Hotone Ampero II Stage

4,50
Ampero II Stage, najnoviji dragulj u seriji Ampero, ovdje je da revolucionira vaše nastupe uživo. Sa svojom vrhunskom trojezgrenom digitalnom platformom i premium ESS® Sabre® serijom neovisnih AD/DA pretvarača, Ampero II Stage pruža neusporedivu...
Naručeno kod dobavljača 16 kom
Naruceno kod dobavljača - dostupnost marljivo pokušavamo saznati
734 €
5.530,32 kn
Gitarski multiefekt Hotone Ampero II Stage

Hotone Ampero II Stage

734 €
5.530,32 kn

Kod proizvoda: MP-380 | ID: 1112176

Hotone Ampero II Stage

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Ampero II Stage, najnoviji dragulj u seriji Ampero, ovdje je da revolucionira vaše nastupe uživo. Sa svojom vrhunskom trojezgrenom digitalnom platformom i premium ESS® Sabre® serijom neovisnih AD/DA pretvarača, Ampero II Stage pruža neusporedivu zvučnu izvrsnost. Bilo da drmate na pozornici ogromnog glazbenog festivala ili u ugodnoj dvorani uživo, Ampero II Stage vaša je karta za nezaboravno zvučno putovanje. Izrađen posebno za scenske nastupe, omogućuje vam da zablistate sa svojih osam nožnih prekidača, intuitivnom logikom rada i svježim dizajnom korisničkog sučelja. Uz dodatnu pogodnost Bluetooth povezivanja i atmosferskih LED indikatora, Ampero II Stage vaš je ultimativni suputnik na pozornici.
Ampero II Stage nudi dva svestrana načina rada – PATCH i STOMP, svaki sa svojim namjenskim indikatorom načina rada i jednim nožnim prekidačem za promjenu načina rada. U STOMP modu, prilagodite preostalih sedam nožnih prekidača za kontrolu pojedinačnih ili više modula, dajući vam potpunu kreativnu slobodu. Oba načina rada nude različite opcije prikaza u skladu s vašim preferencijama, čineći ga neprimjetnim dijelom vašeg tijeka rada.
Potpuno nova značajka "Scena" koja pruža glatke prijelaze zvuka. Svaki Ampero II Stage patch može sadržavati do pet scena, što vam omogućuje da bez napora mijenjate efekte i parametre tijekom različitih dijelova vaših pjesama. Prijelaz iz pripjeva u stih s finoćom. Ampero II Stage nudi stereo ulaz, s desnim kanalom koji sadrži Combo ulaz koji podržava i linijske i mikrofonske ulaze. Omogućuje fantomsko napajanje od 48 V i do 52 dB pojačanja, prilagođavajući dinamičke i kondenzatorske mikrofone. S pet različitih načina unosa, prikladan je za gitare, bas, sintesajzere i vokale. Bilo da ste gitarist ili pjevač, Ampero II Stage je vaš savršen partner. Ampero II Stage uključuje namjenski Win/Mac/iOS/Android softver s pristupom novoj Hotone zajednici. Podijelite svoje zakrpe bez napora i preuzmite tuđe zakrpe jednim klikom, povezujući se s drugim korisnicima i umjetnicima koji surađuju.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta


Opcije

Broj efekata

460

True bypass

Ugrađeni štimer

Da

Kontrole

Broj preseta

300

Broj nožnih prekidača

8

MIDI interface

Da

Efekt petlje

Da


Svojstva

Boja

Vrsta ekrana

Touchscreen

Frekvencija uzimanja uzoraka

44.1 kHz, 48 kHz, 96 kHz, 192 kHz


Ulazi i izlazi

USB

Da

Ulaz za mikrofon

Da

Ulazni priključak nožnog prekidača

Izlaz za slušalice

Da

DI izlaz

Da

Konektor za zvučnik

Da


Efekti

Reverb

Da


Pakiranje

Paket sadrži


Napajanje

Radi na baterije

Napajanje


Oprema

Adapter uključen

Da


Dimenzije i težina

Visina (cm)

5,8

Szélesség (cm)

30,1

Dubina (cm)

18

Neto težina (kg)

1,9


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 2 korisničkih recenzija:

4,50

Nedelea D.

Ukupan dojam

Datum
21.03.2024

Sound good, look good! General first impresion was greate.

Christian R.

Ukupan dojam

Datum
10.03.2024

Super Preis-Leistungsverhältnis. Wenn noch etwas mehr Prozessorleistung vorhanden wäre, wäre spitze