cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.

Headbanger Lures Spitfire Holo Silver 16 cm 54 g

5
Uz trostruko spojeno tijelo i potpuno prozirnu Action Lip, Headbanger Spitfire jedan je svestrani mamac za vodu! Snažni polikarbonat Action Lip pokreće tonu vode umjerenim do brzim dohvatom, savršen za prljaviju vodu i kada pokušavate izvući ribu...
Nije na skladištu
Proizvod nije dostupan

Kod proizvoda: HB-SF-60-HS | ID: 405011

Headbanger Lures Spitfire Holo Silver 16 cm 54 g

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Uz trostruko spojeno tijelo i potpuno prozirnu Action Lip, Headbanger Spitfire jedan je svestrani mamac za vodu! Snažni polikarbonat Action Lip pokreće tonu vode umjerenim do brzim dohvatom, savršen za prljaviju vodu i kada pokušavate izvući ribu iz dubljeg područja. Action Lip također orkestrira pokrete u tijelu, pružajući mu vrhunsko djelovanje pri najsporijim brzinama, savršeno za suptilniji pristup u mirnijoj i čistijoj vodi. Headbanger Spitfire izvrstan je za početnike koji koriste jednostavne ravne dohvate pri bilo kojoj brzini, ali je i moćan alat za iskusne ribolovce koji koriste naprednije dohvate. Ovo je jedina mamac bez koje jednostavno ne možete biti ako se uopće bavite ribolovom na vodi.

Preporučena dodatna oprema

Parametri i specifikacija

Veličina

Veličina kuke

# 2, # 1


Svojstva

Boja prema proizvođaču

Holo Silver

Varijanta

Serija


Pakiranje

Količina paketa (kom)

1


Dimenzije i težina

Dužina (cm)

16

Težina (g)

54


Zemlja

Dizajnirano u

Švedska

Zemlja podrijetla

Kina


Ukupna recenzija na osnovu 1 Korisničke recenzije:

5