cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.

Headbanger Lures RockerHead 11 g # 4 Crna

Izgrađen na inovativnoj i patentiranoj Headbanger tehnici, svestrani HEADBANGER RockerHead podiže ribolov mamaca na višu razinu. Sadrži glavu cinka i prilagođenu kukicu za puževe bez korova koja se lako zamjenjuje zahvaljujući pametnoj žičanoj...
Nije na skladištu
Proizvod nije dostupan
10,97 € prilikom kupnje 2-2 kom
10,32 € prilikom kupnje 3 i više kom
Nije na skladištu
Proizvod nije dostupan

Kod proizvoda: HB-RH-38-BL | ID: 405084

Headbanger Lures RockerHead 11 g # 4 Crna

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Izgrađen na inovativnoj i patentiranoj Headbanger tehnici, svestrani HEADBANGER RockerHead podiže ribolov mamaca na višu razinu. Sadrži glavu cinka i prilagođenu kukicu za puževe bez korova koja se lako zamjenjuje zahvaljujući pametnoj žičanoj ušici, HEADBANGER RockerHead daje neusporedivo nestalno djelovanje kravama, mamcima za stvorenja, gušterima i kovrčavim repnim grubicama. Upotrijebite ga s jednostavnim ravnim dohvatom, yo-yo jiggingom, ili ga povucite po dnu i odbijte od kamenja i drveća, a HEADBANGER RockerHead proizvest će najbolju akciju koju ste ikad vidjeli.

Preporučena dodatna oprema

Parametri i specifikacija

Veličina

Veličina kuke

# 4


Svojstva

Vrsta

Boja prema proizvođaču

Crna

Serija


Pakiranje

Količina paketa (kom)

3


Dimenzije i težina

Težina

11 g


Zemlja

Dizajnirano u

Švedska

Zemlja podrijetla

Kina