Odaberi državu za dostavu paketa

cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
GT
Prodaja je završila

GT Stomper Ace Bijela 20" Dječji bicikl

Mali kotači ne znače malu zabavu: ovo je GT-ov vrhunski terenski, terenski i sve-akcijski prvi brdski bicikl. Lagani aluminijski okvir i kruta vilica izrađena s LegitFit dizajnom i mnoštvo microSHIFT zupčanika plus disk kočnice znače da je ovaj...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Dječji bicikl GT Stomper Ace Bijela 20" Dječji bicikl

GT Stomper Ace Bijela 20" Dječji bicikl

Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: G54401U30-WHT-20 | ID: 383611

GT Stomper Ace Bijela 20" Dječji bicikl

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Mali kotači ne znače malu zabavu: ovo je GT-ov vrhunski terenski, terenski i sve-akcijski prvi brdski bicikl. Lagani aluminijski okvir i kruta vilica izrađena s LegitFit dizajnom i mnoštvo microSHIFT zupčanika plus disk kočnice znače da je ovaj bicikl izuzetno lagan za vožnju i da se njime rukuje poput snova.

  • Poboljšani geometrijski bicikli sa sustavom LegitFit imaju prilagodbe geometrije radi poboljšanja ergonomije za stas mladih. Rezultat: Povećana stabilnost, udobnost i samopouzdanje za širi spektar vozača.
  • Lakši pedaliranje bicikala sa sustavom LegitFit imaju položaje pedala pomaknute malo prema naprijed. Rezultat: Olakšava pedaliranje.
  • Bicikli za bolje pozicioniranje sa sustavom LegitFit imaju uže položaje ručice i pedale koji odgovaraju širini dječjih bokova. Rezultat: Jači, prirodniji hod papučice.

Od 1972. GT Bicycles s ponosom razvija bicikle, za sve tipove vozača, s dosljednom misijom. Ta je misija isti razlog zbog kojeg svi bace nogu na svoj prvi bicikl - čista zabava, jednostavna i jednostavna. GT Bicikli ostaju vjerni dijeljenju zaliha na dva kotača na kojima je marka osnovana, jer uostalom, bez 'GT-a' ne možete imati Good Times!

Kada kupujete GT Bike Online

Kada kupite GT bicikl putem interneta, isporučit ćemo ga upakiranom u originalnu kutiju. Prije slanja, svaki GT bicikl prolazi kroz našu profesionalnu uslugu. Provjerit ćemo i prilagoditi sve potrebno na biciklu. Bit ćete kontaktirani u vezi s kupnjom bicikla na mreži. Dati ćemo vam osnovne informacije o tome kako postaviti novi bicikl ili gdje potražiti pomoć.

Parametri i specifikacija

Namjena

Korištenje bikesport

MTB, Urban


Veličina

Veličina bicikla

20"


Opcije

Svojstva

Boja prema proizvođaču

Bijela

Tip kočnice

Broj biciklističkih

1x7

Ručica menajča

Zadnji menjač

Sjedalo

Ležaja upravljača

Lančanik pogona

Lanac

Lule volana

Drška

Model godine

2021


Okvir

Okvir

20" GT LegitFit, Alloy, 1-1/8" HT


Materijal

Materijal


Dimenzije i težina

Promjer kotača

20"


Zemlja

Dizajnirano u

SAD

Zemlja podrijetla

Tajvan


Preporučena dodatna oprema