cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
GT

GT Grade Carbon Elite Shimano Tiagra Brage-on 2x10 Gloss Wet Cement Grey/Dusty Blue M Shimano 2023

Projektiran da vas vodi dalje i brže, Grade je kompatibilniji, svestraniji i prilagodljiviji nego ikad prije. Plutajući ostaci Više vertikalne usklađenosti na modelima od aluminija i karbona od prethodne generacije Grade za udobnije vrijeme u...
Samo po narudžbi
Rok isporuke ćemo potvrditi nakon narudžbe kod dobavljača.
Na osnovu narudžbe ćemo pokušati naručiti proizvod. Kontaktirati ćemo te u vezi roka dostave. Ako ne želiš čekati, pogledaj alternaivni proizvodi (4).
2.569 €
19.356,13 kn
Gravel / Cyclocross bicikl GT Grade Carbon Elite Shimano Tiagra Brage-on 2x10 Gloss Wet Cement Grey/Dusty Blue M Shimano 2023

GT Grade Carbon Elite Shimano Tiagra Brage-on 2x10 Gloss Wet Cement Grey/Dusty Blue M Shimano 2023

2.569 €
19.356,13 kn

Kod proizvoda: G11302M10/GRY-M | ID: 1086706

GT Grade Carbon Elite Shimano Tiagra Brage-on 2x10 Gloss Wet Cement Grey/Dusty Blue M Shimano 2023

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Projektiran da vas vodi dalje i brže, Grade je kompatibilniji, svestraniji i prilagodljiviji nego ikad prije.

Plutajući ostaci

  • Više vertikalne usklađenosti na modelima od aluminija i karbona od prethodne generacije Grade za udobnije vrijeme u sjedalu, bez obzira na teren.

DFD - Dual Fiber Dynamics

  • Nosači sjedala Gradea sastoje se od dva lagana vlakna: otpornog kompozita ugljika i stakloplastike. Čvrsta jezgra od stakloplastike osigurava žilavost i prigušenje, a vanjski slojevi od karbonskih vlakana kontroliraju krutost. Na kraju, imate bicikl koji vozaču daje puno više kontrole i manje umora tijekom vožnje.

Flatmount kočnice

  • Izvan kutije s izvornim rotorima od 160 mm sprijeda/straga na Grade Carbon Elite. Uz standardni adapter, Grade Carbon Elite može pomicati rotore do 180 mm. To daje veliku snagu kočenja kada ste opterećeni s puno opreme ili jurite u nemir.

Od 1972. GT Bicycles s ponosom razvija bicikle, za svaku vrstu vozača, s dosljednom misijom. Ta je misija isti razlog zbog kojeg svi bacaju nogu preko svog prvog bicikla – čista zabava, jednostavno i jednostavno. GT Bicycles ostaje vjeran dijeljenju pogona na dva kotača na čemu je brand utemeljen jer, na kraju krajeva, ne možete imati Good Times bez 'GT!'

Kada kupujete GT Bike Online

Kada GT bicikl kupite online, isporučit ćemo vam bicikl upakiran u originalnu kutiju. Svaki GT bicikl prije slanja prolazi kroz naš profesionalni servis. Provjerit ćemo i prilagoditi sve što je potrebno na biciklu. Bit ćete kontaktirani u vezi s online kupnjom bicikla. Dat ćemo vam bitne informacije o tome kako postaviti svoj novi bicikl ili gdje potražiti pomoć.

Parametri i specifikacija

Veličina

Veličina bicikla

M


Opcije

Svojstva

Zadnji menjač

Broj biciklističkih

Boja prema proizvođaču

Gloss Wet Cement Grey/Dusty Blue

Marka grupe komponenata

Tip kočnice

Ručica menajča

Prednji menjač

Ležaja upravljača

Gonilni ležaj

Lančanik pogona

Pedala

Model godine

2023


Okvir

Okvir

Grade Carbon Frame


Materijal

Materijal


Oprema

Skupina komponenata

Shimano Tiagra, Shimano GRX RX400, Shimano GRX 400


Dimenzije i težina

Promjer kotača

Težina

9,8 kg


Zemlja

Dizajnirano u

SAD

Zemlja podrijetla

Tajvan


Preporučena dodatna oprema