cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Elite Prism L Green Graphic Left Držač za biciklističku bocu

4
Prizma u recikliranim materijalima je Eliteov kavez za boce izrađen od reciklirane plastike. Eliteova održiva izvedba dugogodišnjeg modela serije Prism s bočnim ulazom izrađena je od odbačenih plastičnih vlakana koja uglavnom dolaze iz tekstilne...
Na skladištu 5 kom
Poslati ćemo danas ,
2024-04-30
Držač za biciklističku bocu Elite Prism L Green Graphic Left Držač za biciklističku bocu

Elite Prism L Green Graphic Left Držač za biciklističku bocu

18,10 €
136,37 kn

Kod proizvoda: 0181028 | ID: 1085986

Elite Prism L Green Graphic Left Držač za biciklističku bocu

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Prizma u recikliranim materijalima je Eliteov kavez za boce izrađen od reciklirane plastike.

  • Eliteova održiva izvedba dugogodišnjeg modela serije Prism s bočnim ulazom izrađena je od odbačenih plastičnih vlakana koja uglavnom dolaze iz tekstilne industrije.
  • Poput kaveza Prism Carbon, Prism izrađen od recikliranog materijala ima karakterističnu strukturu bočnog opterećenja koja je dizajnirana za lakši pristup boci na manjim okvirima i uskim prostorima.

Smanjenje našeg ekološkog ugljičnog otiska korak po korak

Poduzeća moraju priznati svoju odgovornost kada je u pitanju globalno onečišćenje, a Elite želi djelovati u skladu s tim. Rano smo odlučili učiniti sve što je u našoj moći kako bismo smanjili ekološki i ugljični otisak. Uzbuđeni smo što možemo pokrenuti nove strategije kako bismo svojim kupcima pružili ekološki prihvatljivije proizvode i sirovine izvrsne kvalitete za otpornost i trajnost.

  • Elite's Prism izrađena je od 67,4 % reciklirane plastike prije upotrebe koja uglavnom dolazi iz tekstilne industrije, što je točnije klasificirano kao sekundarni materijal jer je napravljeno od ostataka plastičnih vlakana koji se prikupljaju i ponovno obrađuju za proizvodnju.

Savršeno za bicikle s torbama za pakiranje bicikala

Elite Prism kavezi su kavezi za boce s bočnim ulazom dizajnirani kako bi prijenos vode učinili praktičnijim rješenjem – posebno za brdske i gravel bicikliste. Bicikli sa šljunkom i MTB bicikli imaju manje okvire bicikla i geometrije koje s vremena na vrijeme čine punjenje vode u boci prilično izazovnim. Isto kad se vozite s torbama za pakiranje bicikla.

  • Modeli Prism također osiguravaju veliku udobnost ljevorukim vozačima koji mogu odabrati kavez za utovar s lijeve strane kako bi lako upravljali bocama tijekom vožnje.

Parametri i specifikacija

Svojstva

Boja

Boja prema proizvođaču

Green Graphic


Materijal

Materijal

PMC


Zemlja

Zemlja podrijetla

Italija


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 1 Korisničke recenzije:

4