cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Elite Jet Green Plus Clear 550 ml Biciklistička boca

2
Jet Green Plus je Eliteova boca s bioplastikom biljnog podrijetla od šećerne trske. U usporedbi sa standardnom verzijom, Jet Green Plus ima zaštitni poklopac koji osigurava zaštitu od prašine, blata i drugih vanjskih agenasa koji bi se mogli...
Na skladištu 9 kom
Poslati ćemo danas ,
2024-04-26
Biciklistička boca Elite Jet Green Plus Clear 550 ml Biciklistička boca

Elite Jet Green Plus Clear 550 ml Biciklistička boca

4,59 €
34,58 kn

Kod proizvoda: 0201105 | ID: 1086007

Elite Jet Green Plus Clear 550 ml Biciklistička boca

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Jet Green Plus je Eliteova boca s bioplastikom biljnog podrijetla od šećerne trske.

 • U usporedbi sa standardnom verzijom, Jet Green Plus ima zaštitni poklopac koji osigurava zaštitu od prašine, blata i drugih vanjskih agenasa koji bi se mogli nakupiti na izljevu boce.
 • Ova boca na biološkoj bazi samo je jedan od mnogih projekata koje je elita pokrenula kako bi proizvodne cikluse svoje ponude biciklističkih proizvoda učinila održivijima.

Za početak, što je bioplastika?

 • Bioplastika napravljena od šećerne trske definirana je kao biološka jer nije na bazi nafte, već dolazi iz biljnih bioloških izvora. U ovom slučaju od šećerne trske.
 • Etanol na biološkoj osnovi koji se koristi za tijelo boce Jet Green Plus izvrsna je zamjena za naftu za izradu proizvoda koji mogu osigurati ista svojstva tradicionalne plastike u smislu otpornosti, ali uz smanjeni utjecaj na okoliš u smislu emisija.

Održivi otisak na okoliš

 • Proizvodnja boca od bioplastike jedan je od mnogih aspekata u koje smo uložili kako bismo proizvodnju naših boca učinili održivijom.
 • Cilj je postati potpuno ugljično neutralan, što znači ne samo smanjiti, već i kompenzirati emisije CO2 u atmosferu kao rezultat opskrbe kisikom u zraku uzrokovane uzgojem šećerne trske.

Zaštitna navlaka za potpunu higijenu

 • Glavna razlika između Jet Greena i Jet Greena Plus je u tome što potonji također ima zaštitni poklopac izrađen od obične plastike, dizajniran za zaštitu i higijenu izljeva od prašine, blata i drugih vanjskih agenasa koji bi se mogli taložiti na mlaznici tijekom vožnje.
 • Zahvaljujući svojoj zaštitnoj presvlaci, Jet Green Plus je posebno indiciran za šljunčane i brdske staze.

Brza i izdašna hidratacija tijekom vožnje bicikla.

 • Osim što je ekološki prihvatljiviji u usporedbi s tradicionalnim plastičnim bocama, Jet Green Plus dizajniran je za korištenje na biciklu zahvaljujući čepu koji osigurava brz i obilan protok tekućine.
 • Tijelo boce izrađeno od materijala koji se može stisnuti pridonosi lakom protoku tekućine, a uz praktičnu mlaznicu koja se lako otvara i zatvara, ova boca je savršena za korištenje tijekom sportskih natjecanja.
 • Također će biti puno lakše očistiti i osušiti nakon svake upotrebe zahvaljujući brzom odvrtanju.

pojedinosti

 • Tijelo boce izrađeno od biljnih izvora
 • Sa zaštitnim poklopcem
 • Bez BPA

Parametri i specifikacija

Svojstva

Boja prema proizvođaču

Clear

Boja


Materijal

Dimenzije i težina

Zapremina

Promjer


Zemlja

Zemlja podrijetla

Italija


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 1 Korisničke recenzije:

2

Kostas P.

Ukupan dojam

Datum
30.04.2023

The bicycle bottles with covers are rare and in this one the cover is fragile. I was expecting to find dimensions in the Elite site and I didn't, it barely fits in my bike as the cover hits the suspension when I lift it.