Odaberi državu za dostavu paketa

Elite Jet Black 550 ml Biciklistička boca

4,75
Novi biorazgradivi model izrađen od polietilena koji se može stisnuti u hranu. Ove godine Elite pozdravlja novi specijalni model bočica u svojoj biciklističkoj paleti, JET , izrađena od biorazgradivog plastičnog materijala. Dostupno u četiri...
Na skladištu 20 kom
Poslati ćemo sutra ,
2024-06-27
Sada samo 4,27 € s kodom EXTRA5 
4,49 €
33,83 kn
4,89 €
- 8 %
Biciklistička boca Elite Jet Black 550 ml Biciklistička boca

Elite Jet Black 550 ml Biciklistička boca

4,49 €
33,83 kn
4,89 €
- 8 %

Kod proizvoda: 190403 | ID: 400941

Elite Jet Black 550 ml Biciklistička boca

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Novi biorazgradivi model izrađen od polietilena koji se može stisnuti u hranu.

Ove godine Elite pozdravlja novi specijalni model bočica u svojoj biciklističkoj paleti, JET , izrađena od biorazgradivog plastičnog materijala.
Dostupno u četiri veličine tako da se prilagođava svim vašim potrebama za hidratacijom na vašem biciklu (350, 550, 750 i 950 ml), JET kombinira najbolje u kvaliteti i izvedbi najcjenjenijih Elite boca kao što su lakoća , obilni protok tekućine i neukusna mlaznica , cijelo vrijeme integrirajući upotrebu biorazgradivi plastični materijal kako bi se smanjio utjecaj boce na okoliš.

BIO alternativa za vašu hidrataciju

Stvaranje održivije alternative za proizvode poput sportskih boca, koji su već ekološki pristup u usporedbi s klasičnom bocom za jednokratnu upotrebu, postao je sve hitniji zahtjev zbog povećane svijesti o uporabi plastike i njezinim posljedicama na okoliš.

The JET boca ispunjava ove zahtjeve jer smanjuje vrijeme potrebno da se boca pokvari nakon što uđe u redoviti ciklusi industrijskog kompostiranja , čime je postala jedna od najinovativnijih alternativa tradicionalnim nerazgradivim plastičnim bocama.

Plastični materijal koji se koristi za stvaranje JET liječi se a poseban bio aditiv zbog čega mikroorganizmi odgovorni za biorazgradnju materijala napadaju polimerni lanac plastike. Ovaj postupak značajno smanjuje vrijeme potrebno za razgradnju boce (3 mjeseca do 5 godina).

To je nešto što uobičajeni proizvodi od plastike ne mogu učiniti (obično im treba od 100 do 1000 godina da se razgrade).

Novi sofisticirani dizajn

Bočica ima novi sportski, sofisticirani i praktični dizajn to nam je omogućilo da postignemo veći otpor prema tijelu boce, zadržavajući nepromijenjenu lakoću i mekoću.

Odlikuje se elegantnim i vijugavim profilom, JET isporučuje se s oblikovanim tijelom boce manjeg promjera za lakše i poboljšano rukovanje, umetanje i uklanjanje boce za vodu pod bilo kojim okolnostima.

The standardni promjer 74 mm od JET osigurava da se može koristiti sa svim komercijalno dostupnim kavezama za boce.

Brz i bogat protok

The JET Bočica uključuje Elite prilagođenu kapicu s inovativnim push-pull mlaznica , što ne olakšava samo otvaranje i zatvaranje dok vozite bicikl, već je dizajniran i za opskrbu a brži i obilniji protok tekućine u bilo koje vrijeme.

Otvorenje, brzo odvrnuti , olakšava pranje i isušivanje boce.

Sigurno i bez mirisa

Kao i kod svih Elite boca, JET je također napravljen sa certificirano bez BPA (Bisphenol-A) plastični materijali, potpuno sigurni i usklađeni sa svim restriktivnijim propisima EZ-a i FDA koji se odnose na proizvode koji dolaze u kontakt s hranom.

Gumena mlaznica boce ima inovativan materijal bez mirisa i okusa dizajniran da učinkovito održava okus tekućine nepromijenjen.

Pritisni ventil

  • Smanjite životni ciklus plastike
  • Može se prati u perilici posuđa do 75 ° C
  • S graduiranom ljestvicom

Parametri i specifikacija

Svojstva

Boja prema proizvođaču

Black

Boja


Materijal

Dimenzije i težina

Zapremina

Promjer


Zemlja

Zemlja podrijetla

Italija


Preporučena dodatna oprema

Recenzije

4,75 / 5

Na temelju broja ocjena: 31

4 1
3 1
2 0
1 1

Sve ocjene dolaze od provjerenih kupaca koji su proizvod kupili od nas u prošlosti.

B

Barta B.

hu flag

Mađarska

14.05.2024

L

Ladislav P.

sk flag

Slovačka

24.12.2023

M

Michael P.

cz flag

Češka Republika

28.11.2023

Kvalitní láhev, osvědčený výrobce

Automatski prijevod

Ova ocjena se ne može prevesti.
K

Kamil N.

cz flag

Češka Republika

18.10.2023

M

Marius M.

ro flag

Rumunija

28.09.2023