Odaberi državu za dostavu paketa

Delphin Thermal Bag HalfCOOL SPACE C2G Torba za pribor

Delphin SPACE je ekskluzivna Delphinova serija torbi i ruksaka. Visokokvalitetne je izrade, čvrstih patentnih zatvarača i jedinstvenog dizajna s C2G kamuflažom. HalfCOOL SPACE je praktična termo torba namijenjena za spremanje i transport mamaca...
Samo po narudžbi
Rok isporuke ćemo potvrditi nakon narudžbe kod dobavljača.
Na osnovu narudžbe ćemo pokušati naručiti proizvod. Kontaktirati ćemo te u vezi roka dostave. Ako ne želiš čekati, pogledaj alternaivni proizvodi (4).
21,30 €
160,48 kn
Torba za pribor Delphin Thermal Bag HalfCOOL SPACE C2G Torba za pribor

Delphin Thermal Bag HalfCOOL SPACE C2G Torba za pribor

21,30 €
160,48 kn

Kod proizvoda: 101003670 | ID: 1103543

Delphin Thermal Bag HalfCOOL SPACE C2G Torba za pribor

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Delphin SPACE je ekskluzivna Delphinova serija torbi i ruksaka. Visokokvalitetne je izrade, čvrstih patentnih zatvarača i jedinstvenog dizajna s C2G kamuflažom.

  • HalfCOOL SPACE je praktična termo torba namijenjena za spremanje i transport mamaca ili hrane. Budući da je tako kompaktan, pogodan je za kraće ribolovne izlete kada ne morate puno pakirati. Sve ljubitelje piva ili drugih osvježavajućih napitaka razveselit će podatak da u ovu torbu stane točno 6 limenki.
  • Stijenke i poklopac su pravilno opremljeni toplinskom izolacijom debljine 6 mm iznutra. Ovaj sloj održava stabilnu temperaturu za pohranu vaše hrane, pića ili mamaca. Dizajniran je tako da pokriva vanjski rub za 1 cm i da pokriva područje ispod patentnog zatvarača kako bi još više zatvorio unutarnji prostor. Donji dio ima izdržljivi gumeni sloj koji sprječava da vlaga iz tla dopre do sadržaja vrećice.
  • Prednja strana torbe ima džep u koji možete smjestiti dodatne dodatke. Za vašu udobnost tijekom transporta, HalfCOOL SPACE ima podstavljenu ručku, ali će stati u svaku veću torbu ili ruksak.

Tehničke informacije:

  • Vanjske dimenzije: 24 x 21 x 20 cm
  • Unutarnje dimenzije spremišta: 21 x 20 x 15 cm
  • Dimenzije džepa: 19 x 14 x 5 cm

Parametri i specifikacija

Opcije

Vrsta aktivnosti

Fishing


Svojstva

Serija


Dimenzije i težina

Veličina

24 x 21 x 20 cm


Zemlja

Dizajnirano u

Slovačka

Zemlja podrijetla

Kina