cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Akcija

Delphin Multifunctional Knife KNIFEX13 Džepni nož

5
Kompaktan, elegantan, ali što je najvažnije — koristan. Ovo su glavne kvalitete džepnog noža KNIFEX13. Broj 13 označava sve funkcije koje može ponuditi. Osim klasičnog noža, KNIFEX13 ima pilu, otvarač za konzerve i boce, turpiju za nokte, škare,...
Na skladištu 3 kom
Poslati ćemo sutra ,
2024-05-02
Džepni nož Delphin Multifunctional Knife KNIFEX13 Džepni nož

Delphin Multifunctional Knife KNIFEX13 Džepni nož

9,89 €
74,52 kn
10,20 €

Kod proizvoda: 101003252 | ID: 1085681

Delphin Multifunctional Knife KNIFEX13 Džepni nož

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Kompaktan, elegantan, ali što je najvažnije — koristan. Ovo su glavne kvalitete džepnog noža KNIFEX13.

Broj 13 označava sve funkcije koje može ponuditi. Osim klasičnog noža, KNIFEX13 ima pilu, otvarač za konzerve i boce, turpiju za nokte, škare, odvijač i još mnogo toga. Također ima praktičnu kuku za pričvršćivanje za pojas, ruksak ili bilo gdje gdje vam dođe pri ruci.

Svaki od ovih alata automatski se učvršćuje nakon rasklapanja, no svejedno, obratite pažnju kada ih koristite i činite to samo u smjeru otvaranja.

Uz sve značajke koje nudi ovaj nož, moći ćete se nositi s pripremom hrane, rezanjem strune za pecanje ili piljenjem neželjenih grana. Pogodan je za sve ribiče, ljubitelje prirode i kućne majstore.

Izrađen od kvalitetnog nehrđajućeg čelika za veću izdržljivost.

Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 2 korisničkih recenzija:

5