Odaberi državu za dostavu paketa

Prodaja je završila

Delphin Atoma ProfiARM 110-210cm Dodatak za ribarsku stolicu

Sofisticirano dizajnirana, ekstra stabilna feeder ruka koja će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje ove tehnike ribolova. Njegova osnova je čvrsta aluminijska konstrukcija trokutastog profila, dopunjena spojevima od vrlo čvrste i izdržljive...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi.

Kod proizvoda: 101001466 | ID: 1103536

Delphin Atoma ProfiARM 110-210cm Dodatak za ribarsku stolicu

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Sofisticirano dizajnirana, ekstra stabilna feeder ruka koja će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje ove tehnike ribolova.

Njegova osnova je čvrsta aluminijska konstrukcija trokutastog profila, dopunjena spojevima od vrlo čvrste i izdržljive plastike. Takva kombinacija jamči kvalitetu i dugi vijek trajanja proizvoda. Zahvaljujući svestranom navoju, možete biti sigurni da će mu odgovarati svi uobičajeni držači štapova na tržištu. Visina konektora držača također se može podesiti vijkom prema potrebi. Ruka je teleskopska pa joj je moguće podesiti duljinu u rasponu od 110-210 cm. Njegovu beskompromisnu stabilnost naglašava teleskopski nosač podesive duljine od 40-75 cm. ProfiARM možete podesiti na drugi kut, ili za ribolov s vrhovima štapova visoko podignutim ili malo iznad površine vode. Ova svojstva čine ga nevjerojatno varijabilnim i stabilnim proizvodom. Pričvršćivanje na hranilicu osigurano je pomoću robusnih čvrstih kopči koje savršeno pristaju na ATOMA BaseRace stolicu i većinu konkurentskih stolica na tržištu.

  • Stabilnost, čvrstoća i kvaliteta osnovni su parametri zahvaljujući kojima se možete pouzdati u ProfiARM.

Tehnički parametri:

  • Ukupna dužina: 110 - 210 cm
  • Duljina odstojnika: 40 - 70 cm
  • Promjer drške: 25 - 36 mm
  • Težina: 1,5 kg

Parametri i specifikacija

Svojstva

Serija


Pakiranje

Količina paketa (kom)

1


Zemlja

Dizajnirano u

Slovačka

Zemlja podrijetla

Kina