cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
CCM
Nedostupno

CCM Tacks AS-V SR 14 Navy/White Rukavice za hokej

Kada izgledate dobro, osjećate se dobro. A kad se osjećaš dobro, dobro igraš! Predstavljamo CCM TACKS AS-V rukavice koje su dizajnirane kako bi savršeno zaštitile vaše ruke, ali u isto vrijeme zadržale maksimalnu mobilnost. Zaštita, udobnost,...
Nedostupno
Ovaj proizvod nije dostupan. Preporučamo odabrati alternatívny produkt ili postaviti praćenje dostupnosti.
Odabrati alternativu (4)
Rukavice za hokej CCM Tacks AS-V SR 14 Navy/White Rukavice za hokej

CCM Tacks AS-V SR 14 Navy/White Rukavice za hokej

Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: AC100065859 | ID: 1085761

CCM Tacks AS-V SR 14 Navy/White Rukavice za hokej

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Kada izgledate dobro, osjećate se dobro. A kad se osjećaš dobro, dobro igraš! Predstavljamo CCM TACKS AS-V rukavice koje su dizajnirane kako bi savršeno zaštitile vaše ruke, ali u isto vrijeme zadržale maksimalnu mobilnost. Zaštita, udobnost, mobilnost. Ovo su osnovne karakteristike CCM Tacks AS-V rukavica. Model profesionalnih rukavica AS-V PRO dizajniran je za zahtjevne profesionalne igrače i naširoko se koristi u profesionalnim ligama diljem svijeta.

  • Konstrukcija rukavica je dizajnirana za maksimalnu zaštitu. ASD s Polyestere PRO+ i PU kožom jamči zaštitu dostojnu elitne razine. Istovremeno, rukavica je savršeno pokretljiva i ne ograničava vas u kretanju.
  • Unutarnji dio izrađen je s POLYGIENA + ODOR CRUNCH TREATED LINERS tehnologijom i udobnom pjenom koja je mekana, udobna i ima pojačani antibakterijski tretman protiv neugodnih mirisa kako bi vaše rukavice ostale svježe.
  • Zaštita prstiju je na elitnoj razini uz zadržavanje maksimalne slobode kretanja. Od veličine 11'' (i više) rukavice imaju dvodijelni fleksibilni štitnik za palac za savršenu pokretljivost i savršeno držanje palice. Tri radna prsta sa zaštitom od pjene dvostruke gustoće i PE umetcima. Stražnja strana rukavice zaštićena je integriranim umetcima zajedno s D3O materijalom. Unutarnji dlan izrađen je od ugodnog materijala koji se brzo suši s rukohvatom koji hvata savršen osjećaj između igrača i hokejaške palice.

Parametri i specifikacija

Namjena

Dobna skupina

Sezona


Veličina

Veličina

14


Svojstva

Serija

Boja prema proizvođaču

Navy/White


Pakiranje

Količina paketa (kom)

2


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema