cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Nedostupno

Behringer RD-9

5
RHYTHM DESIGNER RD-9 pruža sve alate koji su vam potrebni da postanete majstor za izvođenje ritmova, uključujući: 11 glasova bubnja; sekvencera od 64 koraka; dizajner valova i dvostruki način rada-za punopravni bubnjarski stroj koji će uzdrmati...
Nedostupno
Ovaj proizvod nije dostupan. Preporučamo odabrati alternatívny produkt ili postaviti praćenje dostupnosti.
Odabrati alternativu (4)
Ritam mašina Behringer RD-9

Behringer RD-9

Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: RD-9-EU | ID: 425676

Behringer RD-9

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

RHYTHM DESIGNER RD-9 pruža sve alate koji su vam potrebni da postanete majstor za izvođenje ritmova, uključujući: 11 glasova bubnja; sekvencera od 64 koraka; dizajner valova i dvostruki način rada-za punopravni bubnjarski stroj koji će uzdrmati kuću! Bez obzira jeste li tek počeli s programiranjem bubnjeva ili ste iskusni profesionalac koji želi nadograditi svoje postavke, RD-9 ima sve što vam je potrebno za napredovanje u velike lige.
Dizajniranjem RD-9 posvećena je velika pažnja kako bi se postigle nove mogućnosti u stvaranju ritmova oživljavanjem bezvremenskog dizajna jednog od najklasičnijih bubnjarskih strojeva prošlih vremena. Zauzimajući svjež i moderan pristup na klasičnom bubnjarskom stroju, RD-9 vam daje moć da iskoristite fenomenalan zvuk časnog TR-909 i iskoristite neke nove značajke. Kolosalnim bas bubnjevima kroz cvjetanje hi-hat-a može se manipulirati kako bi se vaša izvedba ritma podigla na višu razinu. Ovo je analogno čudovište koje stvara ritmove!
Izrađen kako bi poboljšao vaše performanse, RD-9 ima potpuno nove značajke za upotrebu uživo u svakom od načina sekvenciranja, uključujući ponavljanje koraka, ponavljanje nota, aktiviranje u stvarnom vremenu i koračno preklapanje uživo. To olakšava omogućavanje snimanja u načinu uzorka, tako da možete izraditi strukture pjesama u hodu i vratiti se u način reprodukcije pritiskom na gumb. Svaki od 11 izvornih zvukova bubnja dolazi sa vlastitim kontrolama za ugađanje, razinu, napad i raspadanje kako bi se svaki zvuk mogao prilagoditi onako kako želite ili ih prilagoditi u žarištu pjesme za stvaranje zvukova bubnja koji se razlikuju po intenzitetu i tonalitetu kako pjesma napreduje. Dodajte još uzbuđenja uz značajku automatskog popunjavanja i uvedite više varijacija. Možete čak i zapamtiti drugu pjesmu iz memorije bez prekida reprodukcije, što vam omogućuje izvođenje čitavih setova od početka do kraja-samo pomoću vašeg RD-9.

Parametri i specifikacija

Opcije

Broj preseta

256

Broj zvukova

11


Ulazi i izlazi

USB Host

Da

USB to Device

USB MIDI

Da


Efekti

Sekvencer

Da


Napajanje

Radi na baterije

Nije


Oprema

Adapter uključen

Da


Dimenzije i težina

Visina (cm)

7,7

Szélesség (cm)

49,8

Dubina (cm)

26,5


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 11 korisničkih recenzija:

5

Nedeljko S.

Ukupan dojam

Datum
15.11.2023

Verarbeitung ist sehr gut! Alles fühlt sich gut an,. Der Klang ist sehr gut! Was mir nicht so gut gefällt: für Open und Closed HiHat gibt es leider keinen separaten Volume-Poti! Tune und Decay für HandClap und Rim wären super gewesen! Preis ist ca. 340€ im November 2023. Insgesamt ist es ein sehr gutes Preis-Leistungsverhältniss! Workmanship is very good! Everything feels good. The sound is very good! What I don't like so much: unfortunately there is no separate volume pot for open and closed hi-hat! Tune and Decay for HandClap and Rim would have been great! Price is approx. 340€ in November 2023. Overall it is a very good price-performance ratio! Izrada je vrlo dobra! Sve je dobro. Zvuk je jako dobar! Ono što mi se baš ne sviđa: nažalost ne postoji poseban volume pot za otvoreni i zatvoreni hi-hat! Tune i Decay za HandClap i Rim bilo bi sjajno! Cijena je otprilike 340 € u studenom 2023. Sve u svemu, to je vrlo dobar omjer cijene i učinka!

Markus L.

Ukupan dojam

Datum
23.04.2023

Ein in meinem Augen(und Ohren) sehr gut gelunger 909-clone. Macht Spaß... ;)

Sofiane S.

Ukupan dojam

Datum
11.04.2023

Super

Róbert R.

Ukupan dojam

Datum
21.11.2022

Jobb, mint az eredeti. Tized annyi pénzért. Már most modern klasszikus.