cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Behringer Crave Cover SET

Sintesajzeri | Kod proizvoda: CRAVE-BEHRINGER-SET | ID: 388291

Behringer Crave Cover SET

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

GLAVNA SLIKA SKLOPA ILUSTRATIVNA! - SET s priborom po sniženoj cijeni. Prije ili kasnije trebat će vam dodaci i potrošni matični materijal. Ako ga odlučite kupiti sada, uštedjet ćete puno novca i vremena. Nema potrebe da se s tim kasnije bavite, a imate i uvjerenje da dodaci uključeni u određeni SET savršeno odgovaraju instrumentu.

Preporučena dodatna oprema

Parametri i specifikacija

Vrste učinaka

Set

Da

Ponuđena konfiguracija

Arpeggiator

Da

Polifonija

1

Sound Engine

Pitch bend

Oscillators

LFO

1

Aftertouch

Envelope

Modulacija

Da

Izlaz za slušalice

Da

MIDI interface

Da

Sekvencer

Da

Boja

Medij za pohranu

Pedal Inputs

USB MIDI

Da

Bluetooth

USB to Device

Da

Szélesség (cm)

32

Visina (cm)

4,7

Dubina (cm)

16,4

Neto težina (kg)

1,5

Adapter uključen

Da

Paket sadrži

Zemlja podrijetla

Kina

Proizvodi u setu

1 x

Behringer Crave

Behringer Crave

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Analogni polu-modularni sintisajzer s 3340 VCO, klasičnim filtrom za ljestve, sekvencirom s 32 koraka i 16-glasnim poli lancem tvrtke Behringer. Analogni sintisajzer sadrži legendarni Prophet 5 VCO dizajn koji omogućuje besramno stvaranje masne glazbe. Čisti analogni put signala zasnovan na autentičnim VCO, VCF i VCA dizajnima. Izuzetno bogati oscilator s impulsnim i pilećim valovima za vrhunske zvukove. Klasični Moog 24 dB filter za ljestve s rezonancom za legendarne zvučne performanse. Način rada s promjenjivim niskim / visokim prolaznim filtrima za poboljšano stvaranje zvuka. Moderan i jednostavan za upotrebu sekvencijal s 32 koraka sa 64 ugrađena utora za pohranu. Napredni arpeggiator sa širokim uzorcima za izvrsne zvučne efekte. Namjenski i potpuno analogni trokut / kvadratni val LFO. Poly-Chain sa 16 glasa omogućuje kombiniranje više sintisajzera za do 16 glasovne polifonije. Polu-modularni dizajn sa zadanom rutom ne zahtijeva zakrpanje za neposredne performanse. 18 x 14 I / O matrica za nevjerojatno široke i fleksibilne mogućnosti krpanja. Generator buke drastično proširuje stvaranje valnih oblika. 47 kontrola omogućuju vam izravan pristup u stvarnom vremenu svim važnim parametrima. Vanjski audio ulaz za obradu vanjskih izvora zvuka. Sveobuhvatna MIDI implementacija s MIDI kanalom i izborom prioriteta glasa.

1 x

Decksaver Behringer Crave Cover

Decksaver Behringer Crave Cover

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Navlaka je izrađena po mjeri od izuzetno jakog polikarbonata kako bi zaštitila vaše uređaje, fadere i komande tijekom transporta. Svaki je Decksaver prilagođen oblikovanju za savršeno uklapanje, istovremeno dopuštajući kabele, omogućujući uređaju da stoji spreman za rad.

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0 x ocjenjivano

0

Imate Behringer Crave Cover SET , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati