cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Akai MPC KEY 37

5
Potaknite svoje najsnažnije i najsposobnije stvaranje glazbe ikada s MPC Key 37, snažnim samostalnim MPC stolnim sintesajzerom s ugrađenim semplovanjem, dodatnim instrumentima, umetnutim efektima i integracijom spoja i više. Transformirajte svoj...
Extra gifts
Uz kupnju dobivaš poklon
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo sutra ,
2024-05-03
886 €
6.675,57 kn
Sintesajzer Akai MPC KEY 37

Akai MPC KEY 37

886 €
6.675,57 kn

Kod proizvoda: MPC-KEY-37 | ID: 1121124

Akai MPC KEY 37

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Potaknite svoje najsnažnije i najsposobnije stvaranje glazbe ikada s MPC Key 37, snažnim samostalnim MPC stolnim sintesajzerom s ugrađenim semplovanjem, dodatnim instrumentima, umetnutim efektima i integracijom spoja i više. Transformirajte svoj studijski prostor i okružite se glazbom sa svake strane uz MPC Key 37. MPC Key 37 s klavijaturama pune veličine od tri oktave savršen je raspored za balansiranje između sviranja akorda i izvođenja melodija. Dodajte izražaj pomoću tipki s omogućenim naknadnim dodirom ili kontrolirajte visinu tona i modulaciju kako bi se vaše note pomicale u gotovo bilo kojem smjeru po tipkovnici. Upravljajte svojim zvukovima i zvukovima pomoću 4 Q-Link gumba koji se mogu dodijeliti za preciznu manipulaciju razinama i parametrima od 360 stupnjeva. MPC Key 37 ima robusnu procesorsku jezgru za napajanje uzorkovanja i sekvenciranja. Sjeckajte petlje i uzorke s lakoćom zahvaljujući briljantnom 7” zaslonu osjetljivom na dodir. Povucite i skraćite uzorke prstom. Odložite svoje ritmove i udaraljke s odgovarajućim RGB jastučićima osjetljivim na brzinu u legendarnom rešetkastom rasporedu podloga 4 x 4 koji nastavljaju prednjačiti u ekspresivnom stvaranju ritmova. MPC Key 37 sadrži raznoliku liniju I/O za interakciju s širokim spektrom uređaja. Povežite sintisajzere, zvučne module, modularne regale, studijske monitore i više putem stereo 1/4-inčnih ulaza i izlaza, Direct USB Midi, 5-pin MIDI In/MIDI Out, 4 TRS CV/Gate izlazna priključka i USB hosta luka. MPC Key 37 spreman je smjestiti se u sredinu bilo koje moderne glazbene postavke. MPC Key 37 omogućuje i Wi-Fi i Bluetooth za brzo i učinkovito sučelje za moderne uređaje i protokole. Pokrenite, zaustavite i sinkronizirajte uređaje i DAW bežično uz Ableton Link 3.0. Upravljajte reprodukcijom na mobilnim uređajima, prijenosnim računalima i samostalnim hardverskim uređajima dodirom gumba i bez petljanja kabela. Sinkronizirajte uzorke i petlje sa svog Splice računa izravno na MPC ključ 37 za brzo pregledavanje i učitavanje u vaše projekte.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta

Desktop Synthesizer


Opcije

Tehnologija tipkovnice

Synth-action

Aftertouch

Da

LFO

Da

Envelope

Da

Oscilatori

Da

Modulacija

Da

Arpeggiator

Da

MIDI interface

Da

Bluetooth

Da

Ugrađeni zvučnik

Tipke osjetljive na dodir (dinamika)

Da


Svojstva

Broj tipki

37

Tipkovnica

Synth Action

Veličina tipkovnice

Standard

Polifonija

Da

Pitch bend

Da

Medij za pohranu

Zaslon

Da

Vrsta ekrana

Boja


Ulazi i izlazi

Izlaz za slušalice

Da

Ulazi pedale

USB MIDI

Da

USB to Device

Da

USB Host

Da


Efekti

Filtar

Da

Sekvencer

Da


Pakiranje

Paket sadrži


Napajanje

Radi na baterije

Napajanje

Adapter


Dimenzije i težina

Szélesség (cm)

58,2

Visina (cm)

31,3

Dubina (cm)

10,3

Neto težina (kg)

4


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 1 Korisničke recenzije:

5