cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Samo otvarano

ZFISH Camo Set Flat Bedchair + Sleeping Bag Ležalnik

2
ZFish Shadow Camo krevetska stolica Luksuzna Shadow Camo Bedchair predstavlja potpuno novi proizvod koji pripada ekskluzivnom Camo izdanju proizvoda brenda ZFISH. Ovo je ravna, vrlo široka i udobna ležaljka za ljubitelje camo stila. Ova ležaljka...
Samo otvarano
Alternativna ambalaža
Nova, nekorištena roba u rezervnom pakiranju. 100 % funkcionalnost i bez tragova korištenja. Puno jamstvo, najmanje 2 godine. Roba je kupljena, raspakirana i vraćena u nekorištenom stanju sa strane drugog kupca, ali bez originalne ambalaže.
Čitaj više
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo 06.05.2024 ,
Predpostavljani datum dostave 08.05.2024
219 €
1.650,06 kn
Ležalnik ZFISH Camo Set Flat Bedchair + Sleeping Bag Ležalnik (Samo otvarano)

ZFISH Camo Set Flat Bedchair + Sleeping Bag Ležalnik

219 €
1.650,06 kn

Kod proizvoda: 952725 | ID: 952725

ZFISH Camo Set Flat Bedchair + Sleeping Bag Ležalnik

Samo otvarano
Alternativna ambalaža
Nova, nekorištena roba u rezervnom pakiranju. 100 % funkcionalnost i bez tragova korištenja. Puno jamstvo, najmanje 2 godine. Roba je kupljena, raspakirana i vraćena u nekorištenom stanju sa strane drugog kupca, ali bez originalne ambalaže.

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

ZFish Shadow Camo krevetska stolica

Luksuzna Shadow Camo Bedchair predstavlja potpuno novi proizvod koji pripada ekskluzivnom Camo izdanju proizvoda brenda ZFISH. Ovo je ravna, vrlo široka i udobna ležaljka za ljubitelje camo stila. Ova ležaljka pruža maksimalnu udobnost za spavanje u prirodi. Konstrukcija ležaljke je osmišljena tako da je ležaljku bilo vrlo lako spakirati čak i uz veliku zimsku vreću za spavanje. Ležaljka ima vrlo jaku podstavu od mikroflisa, koja će vas zaštititi od vlage i hladnoće. Uključen je veliki jastuk od mikroflisa. Njegove dimenzije od 220 x 100 cm su iznad standarda u svom cjenovnom razredu. Uvjereni smo da smo ovom ležaljkom postigli maksimalnu kvalitetu u ovoj cjenovnoj klasi.

  • Vrlo čvrsta i izdržljiva konstrukcija od čeličnih profila
  • Potpuno ravan profil za izvrsnu udobnost spavanja
  • Debela podstava od mikroflis materijala
  • Veliki, udoban jastuk
  • Široka stopala na nogama
  • Uzica za lakši transport

Tehnički parametri:

  • Ukupne dimenzije: 220 x 100 cm
  • Transportne dimenzije: 100 x 80 x 28 cm
  • Visina ležaljke: 35 do 48 cm
  • Ukupna težina: 9,5 kg
  • Nosivost do: 150 kg

Zfish vreća za spavanje Hoogan Camo 5 sezona

Hoogan 5 sezonska vreća za spavanje još je jedan dodatak ekskluzivnom kamuflažnom izdanju prvoklasnih proizvoda brenda Zfish. Kao unutarnji materijal koristi se vrlo popularan, ugodan, a istovremeno topao zeleni mikroflis. Toplinsko izolacijska ispuna izrađena je od šupljih vlakana za savršenu toplinsku izolaciju. Trijumf u rukavu vreće za spavanje je vanjski materijal Quattro-tex, u atraktivnom kamuflažnom dizajnu, koji nadopunjuje izolacijska svojstva s ne manje važnom zaštitom od vlage. Quattro-tex materijal ne propušta vlagu unutra, već je naprotiv prozračan iznutra prema van. Zahvaljujući ovoj značajci, osigurava se uklanjanje para, koje se oslobađaju iz tijela tijekom spavanja. Sastav svih korištenih materijala stoga osigurava luksuz spavanja u prirodi u svim godišnjim dobima. Praktični i veliki patentni zatvarači za vreću za spavanje su s obje strane, a mogu se otkopčati do nogu. U unutarnjem dijelu vreće za spavanje nalazi se džep na zip, pogodan za mobitel ili dokumente. Ispod glave nalazi se udoban jastuk koji se može skinuti. U sredini vreće za spavanje nalazi se uzica koja se zahvaljujući kopči lako pričvrsti za ležaljku. S obje strane vreće za spavanje nalaze se našiveni rukavi koji se lako navlače preko gornjeg i donjeg dijela ležaljke radi bolje fiksacije. Paket uključuje i transportnu torbu u kamuflažnom dizajnu.

  • Cjelogodišnje korištenje
  • Dimenzije vreće za spavanje: 220 x 100 cm
  • Kombinacija mikroflisa / šupljih vlakana / Quattro-tex materijala
  • Unutarnji džep s patentnim zatvaračem za mobitel ili dokumente
  • Toplinska udobnost do -20°C
  • Uzica za pričvršćivanje na ležaljku
  • Težina: 5 kg

Parametri i specifikacija

Opcije

Noge

6


Svojstva

Boja prema proizvođaču

Camo

Korisna nosivost


Dimenzije i težina

Transportne dimenzije

100 x 80 x 28 cm

Težina

9,5 kg


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 1 Korisničke recenzije:

2

Danila R.

Ukupan dojam

Datum
15.04.2024

Nu am primit nimic