cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

XPPen Artist 13.3 Pro

4,85
Super prijenosni zaslon s površinom zaslona od 13,3 inča i prikladnim dizajnom kabela 3 u 1. Nema potrebe za korištenjem bilo kakvog adaptera i on se brzo povezuje s vašim računalom. Jednostavno ga postavite na stol ili bilo gdje drugdje kako...
Extra gifts
Uz kupnju dobivaš poklon
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo 02.05.2024 ,
2024-05-07
409 €
3.081,61 kn
Grafički tablet XPPen Artist 13.3 Pro

XPPen Artist 13.3 Pro

409 €
3.081,61 kn

Kod proizvoda: A13P | ID: 424739

XPPen Artist 13.3 Pro

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Super prijenosni zaslon s površinom zaslona od 13,3 inča i prikladnim dizajnom kabela 3 u 1. Nema potrebe za korištenjem bilo kakvog adaptera i on se brzo povezuje s vašim računalom. Jednostavno ga postavite na stol ili bilo gdje drugdje kako biste pojednostavili svoj radni prostor i ojačali kreativnost. Kreativno sučelje Red Dial kombinira 8 potpuno prilagodljivih prečaca, izrađenih kako bi vaš kreativni tijek rada bio što glatkiji. Crveni točkić udobno stane u vašu ruku i zajedno s prečacima može se programirati za više mogućnosti prilagodbe. Čak i prilikom prebacivanja između softvera, nema potrebe za resetiranjem funkcija tipki prečaca i brojčanika, što vam pomaže brže i jednostavnije hvatanje i izražavanje ideja. XP-Pen Artist 13.3 Pro podržava funkciju nagiba do 60 stupnjeva, tako da sada ne morate ponovno i ponovno podešavati smjer četke u softveru. Jednostavno nagnite kako biste svojoj kreaciji dodali zasjenjenje i uživali u glađim i prirodnijim prijelazima između linija i poteza. Usvajajući potpuno laminiranu tehnologiju, Artist 13.3 Pro besprijekorno kombinira staklo i zaslon, stvarajući radno okruženje bez ometanja. 13,3-inčni potpuno laminirani FHD zaslon uparuje izvrsnu točnost boja od 88% NTSC (Adobe® RGB ≧ 91% , sRGB ≧ 123%) s kutom gledanja od 178 stupnjeva i pruža bogate boje, živopisne slike i blistave detalje u širi pogled. Vaš kreativni svijet sada je moćan koliko i živopisan. S do 8.192 razine osjetljivosti na pritisak, pruža vam povećanu točnost i poboljšane performanse za stvaranje najfinijih skica i linija, čak i predstavljajući nijanse različitih dlačica. Nacrtajte i bojite prirodno i glatko pomoću naše olovke bez baterije. XP-Pen Artist 13.3 Pro dolazi s zamjenjivim optičkim filmom protiv odsjaja, koji sadrži visoku prozirnost i otpornost na ogrebotine koji smanjuju odsjaj, a vaš zaslon ostaje oštar i čist, čak i jakog svjetla.

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Uključeno u program Artist 13.3 Pro, prijenosno postolje sprječava tresenje ili klizanje i ublažava umor očiju i ukočenost ruku. Višenamjenski držač olovke čuva sigurnost olovke i vrhova olovke i ujedno je i postolje za olovke. Artist 13.3 Pro dolazi s zaslonom zaslona od 13,3 inča, koji je najbliži proporciji veličine vašeg svakodnevnog prijenosnog računala, tako da ovog poznatog partnera možete lako povesti bilo kamo na svoje kreativno putovanje. Stvorite izravno na svom potpuno laminiranom FHD zaslonu, idealnom za crtanje, animaciju, fotografiju, modu, arhitektonski dizajn i još mnogo toga. Uz Artist 13.3 Pro vaša će kreativnost uvijek biti korak ispred! Podržava Windows® 10/8/7 (32 / 64bit), Linux (detaljne verzije), Mac OS X® 10.10 i novije verzije. Kompatibilno s popularnim softverom za digitalnu umjetnost, kao što su Adobe® Photoshop®, Illustrator®, SAI®, CDR®, GIMP®, Krita®, Medibang®, Fire Alpaca®, Blender® 3Di još mnogo toga.

Parametri i specifikacija

Namjena

Kompatibilnost

Art Rage, GIMP, Krita, Painter, Photoshop


Veličina

Veličina zaslona

Aktivno područje


Opcije

Dodirni zaslon

Da

Broj nožnih prekidača

9

WiFi

Nije

Bežično upravljanje

Nije

Bluetooth

Nije

Sučelje

USB-C, HDMI

Povezivanje

USB


Svojstva

Broj točaka pritiska

Zaslon

Da

Vrsta ekrana

IPS

Rezolucija

Brightness (cd/m²)

193

Boja

Operacijski sustav

MS Windows, Mac OS

Serija

Artist

Varijanta

Artist 13.3 Pro


Pakiranje

Paket sadrži

Pasivna olovka, Stani, Krpa za čišćenje, Tips (8 x), HDMI Cable, USB Cable, Adapter, Rukavice (1 x), Zaštita za ekran, Stalak za olovke


Napajanje

Napajanje

Adapter


Oprema

Adapter uključen

Da


Dimenzije i težina

Height (mm)

12,9

Dužina (mm)

225

Širina (mm)

351

Težina (g)

700


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 33 korisničkih recenzija:

4,85

Sabina P.

Ukupan dojam

Datum
26.10.2022

Super je

STANISLAV D.

Ukupan dojam

Datum
29.07.2022

Много съм доволен.

Ionita C.

Ukupan dojam

Datum
25.12.2021

Cablul de conectare....

Florea E.

Ukupan dojam

Datum
28.07.2022
Ocjenjivana varijanta

Este foarte utila! Vine cu toate accesoriile necesare pentru a incepe sa desenati digital. Aveti chiar si mai multe varfuri de schimb, iar styusul are suportul sau, durabil, pentru a nu se deteriora. Si tableta are suport.

RENI N.

Ukupan dojam

Datum
18.01.2022
Ocjenjivana varijanta

Много добър продукт! Оличен за цената си!