TrueCam H5

Kamere za automobile | Kod proizvoda: TRUECAMH5 | ID: 346946

Akcija
- 32%

945 kn

1.391 kn

Ušteda 446 kn
28d17h22min
Na skladištu za e-shop 1 kom
Besplatna dostava za narudžbe veće od 1.190 kn
143 bodovi
poslati ćemo DANAS

Dostaviti ćemo 15.04.2020.

TrueCam H5

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Tražite li pouzdanu crnu kutiju za svoj automobil? TrueCam H5 najmanji je dashcam koji smo ikada proizveli. Unatoč svojoj veličini, još uvijek je prepuna značajki koje će vam pomoći da zaštitite svoje vozilo i na cesti i na parkiralištu. Najbolja stvar je što je kompaktan, ali ipak bilježi rekorde u visokokvalitetnom Full HD. Pojedinosti poput registarskih tablica, lica pješaka i vozača uvijek će biti prepoznatljivi plus, jer je kamera jedva primjetna, ne morate brinuti da ćete je ostaviti u vozilu.

Nosači fotoaparata revolucionarni su dizajn. Prvi put smo ugradili integrirani magnetski držač. Zahvaljujući tome, svakodnevno postavljanje fotoaparata dokazuje se brzo i jednostavno. Ovaj vrlo praktičan sustav stezanja znači da možete brzo krenuti.

Prijenos video zapisa olakšan je zahvaljujući Wi-Fi povezivosti. To znači da se TrueCam H5 u trenu može povezati s mobilnom aplikacijom LuckyCam i možete početi s preuzimanjem i prilagođavanjem postavki odmah. Počnite koristiti svoju dashcam već danas i izbjegavajte nepotrebne neugodnosti na putovanjima.

"TrueCam H5 vaš je nevidljivi čuvar putovanja."

Očistite snimke u Full HD

Unatoč svojim malim dimenzijama, TrueCam H5 i dalje isporučuje visokokvalitetne snimke. Njegova razlučivost do 1080p osigurava detaljne slike čak i najmanjih objekata. Čak i ako snimka sadrži brže kretanje, ipak se čini glatkom zahvaljujući visokoj brzini kadrova od 30 fps. Ako je postavljen na nižoj HD rezoluciji od 720p, kamera može čak snimiti i do 60 sličica u sekundi.

Jednostavna instalacija

TrueCam H5 spreman je za rad u sekundi. Jedinstveni magnetski držač koji se pričvršćuje na vjetrobransko staklo osigurava pravo postavljanje. Fotoaparat se odvaja lako, mali je i prenosiv. Kabel za punjenje nalazi se u samom držaču za još veću jednostavnost uporabe. Nakon što se aktivira, kamera se automatski puni.

Dodatni GPS modul (izborno)

Ako želite poboljšati svoje snimke dodatnim podacima, poput geografskog označavanja ili brzine vozila, možete kupiti GPS prijemnik za vašu kameru. Brzine pogona mogu se utisnuti na snimku kako bi se izbjegle nagađanja o prebrzini tijekom nesreće ili drugog neugodnog incidenta. Svi prikupljeni podaci pojavljuju se na Google kartama tako da možete pratiti svaki vaš pokret.

Dizajn niskog ključa

Tijelo fotoaparata izuzetno je kompaktno i vrlo je teško primijetiti zbog svog mat finiša. Ovo je korisno kad napustite TrueCam H5 u vozilu parkiranom na javnom prostoru. Prolaznici to gotovo ne mogu vidjeti, plus da vam to neće ometati ili ometati vid tijekom vožnje.

Otkrivanje sudara

Crna kutija TrueCam H5 s vrhunskim G-senzorom može otkriti i najmanji utjecaj. Nakon sudara, svaka se snimka automatski zaključava kako bi se spriječilo da se izgubi. Imati ćete vrijedan dokaz cijelog incidenta.

Video snimke mogu se prenositi putem Wi-Fi-ja

Snimke TrueCam H5 mogu se prenijeti preko ugrađenog Wi-Fi-ja. Jednostavno uparite kameru sa svojim pametnim telefonom i pomoću aplikacije LuckyCam dobijete trenutni pristup snimkama s vašeg dashcam-a. Aplikacija je dostupna za sve telefone i tablete sa Androidom ili iOS-om i omogućuje daljinsko upravljanje kamerom kako biste je mogli uključiti, zaustaviti snimanje ili prilagoditi osnovne postavke.

LCD zaslon i višejezične kontrole

S jasnim 1,5-inčnim LCD zaslonom i kontrolama na više jezika, upravljanje kamerom je jednostavno. Postavke se mogu izmijeniti, snimke se mogu ručno zaključati, a videozapisi mogu snimiti u trenu. Izbornik je intuitivan što znači da čak i nećete trebate pročitati priručnik da biste započeli.

Sjećanja nikad ne ponestane

Kamera za nadzor može vam pomoći samo kad stvarno snima. Za snimanje u Full HD potrebno je puno memorijskog prostora. Da bi se suprotstavio tome, TrueCam H5 ima značajku snimanja u petlji koja osigurava da vam nikada ne ostane bez prostora. Stariji snimci koji nisu zaključani automatski se brišu kako bi se stvorio prostor u memoriji.

Pazi na vaš parkirani automobil

Incidenti se ne događaju samo na cesti. Kada su parkirana, vozila su sklona vandalizmu ili postupcima drugih nepažljivih vozača. U načinu parkiranja, kamera je u stanju pripravnosti i započinje snimanje kad otkrije kretanje ili udar. Stoga možete pratiti što se događa oko vašeg automobila. S jednim punjenjem, TrueCam H5 može ostati u stanju pripravnosti do 24 sata.

Pomaže vam da ostanete u traci

TrueCam H5 kamera ima funkciju LDWS (sustav upozorenja o odlasku sa prometne trake). Ovo upozorava vozača kad god vozilo počne ploviti preko prometnih traka. Ovo se posebno odnosi na incidente mikro-spavanja i druge nepažnje. Kada napuštate stazu, čuje se zvučni signal koji će vam pomoći da izbjegnete veći incident.

WDR funkcija

Fotoaparat je opremljen funkcijom WDR (Wide Dynamic Range) koja omogućuje bolje snimanje slika u uvjetima kad su određena područja jarko ili slabo osvijetljena stvarajući kontrast između svjetla i sjene. Tipični primjeri su odbojci noću ili svjetlo s vozila na nadolazeći put. Iznenadit ćete se koliko je kvaliteta slike u tim uvjetima.

Video resolution 1920 × 1080 (Full HD) 30fps
1280 × 720 60fps
Image resolution up to 12 Mpix
Angle of coverage at 1080p 130° (without image deformation)
Format and compression MOV format, compression H.264
Sound Installed microphone with optional muting in menu
LCD display 1.5" 480 × 240 pix
Battery Built-in 420mAh
Connectivity WiFi
USB 2.0
Micro SD (up to 64 GB) port
Dimensions 54 × 45 × 45 mm

 

Package Contents

  • Full HD TrueCam H5
  • 3M magnetic holder
  • 2× spare 3M adhesive pads
  • 5× 3M charging cable holders
  • Dual purpose charger
  • Micro USB cable
  • MicroSD-USB adapter
  • Protective packaging
  • Manual
  • Quick-start guide

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0

Imate TrueCam H5 , ili ste ga već koristili?

© 2004-2020 Muziker | TrueCam H5
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati