Thule Motion XT L Black

Krovni nosači i koferi | Kod proizvoda: MOTION-XT-L-BLACK-THULE | ID: 312837

Nedostupno

Thule Motion XT L Black

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Ako želite imati sve sa sobom tijekom putovanja, ovaj će okvir biti idealan izbor za vas. Thule Motion XT L sigurno transportira cjelokupnu obiteljsku prtljagu, sportsku opremu i glomazan teret koji su vam potrebni za vašu udobnost gdje god vas put odvede.

Thule Motion XT kutije opremljene su korisnim značajkama kao što su jednostavno i brzo postavljanje na automobil, prikladno zatvaranje i otvaranje poklopca kutije i naravno dvostrano otvaranje, što vam pruža idealan pristup prtljazi u kutiji.

Thule Motion XT je elegantan, tih i praktičan okvir koji će učiniti vaš automobil još boljim.

Thule Motion XT kutije su nasljednici provjerenog asortimana Thule Motion. Novi dizajn kutije Thule Motion XT osigurava ne samo učinkovitu uporabu unutarnjeg prostora i udobno rukovanje, već i revolucionarni dizajn koji se savršeno uklapa u moderni dizajn današnjih automobila. Ima poseban oblik koji je optimiziran naprednim računalnim simulacijama kako bi se poboljšala potrošnja goriva i osigurala tiša vožnja.

Thule Motion XT krovne kutije dostupne su u četiri različite veličine (300 do 610 litara) s izborom dviju boja - crnoj i titanijskoj.

Thule Motion XT L sadrži:

Dvostrani otvor

Patentirana funkcija Thule omogućava otvaranje poklopca kutije s obje strane krova. To znači ne samo jednostavno i lako učitavanje i pristup, već i znatno lakšu ugradnju krovne kutije na krovne police.

Sustav centralnog zaključavanja SlideLock

SideLock automatski zaključava poklopac s odvojenim funkcijama zaključavanja i otvaranja kako bi se signaliziralo sigurno zaključavanje.

Dual-Force

Patentirani opružni sustav omogućuje jednostavno rukovanje i olakšava otvaranje i zatvaranje poklopca kutije. Udobno otvaranje u svim uvjetima zahvaljujući ergonomski oblikovanim vanjskim ručkama i nosačima podupirača poklopca.

Pristup prtljažniku

Napredni položaj kutije na krovu automobila jamči siguran pristup prtljažniku uz minimalan rizik kontakta vrata automobila s poklopcem kutije.

Power-Click

Praktična montaža zahvaljujući vrlo širokom preklopljenom PowerClick sustavu. Integrirani indikator zakretnog momenta klika kako bi se osiguralo brzo i sigurno pričvršćivanje kutije.

Parametri i specifikacija

Boja prema proizvođaču

Black Glossy

Volumen

Kapacitet utovara

75 kg

Težina

Vanjske dimenzije

195 x 89 x 39 cm

Unutarnje dimenzije

180 x 80 x 34 cm

Maksimalna dužina skijanja

Nosivost snowboardova

5

Nosivosti skija

7

Centralno zaključavanje

Central Lock

Otvaranje

Dual Side

Sustav montaže

PowerClick

Materijal

ABS

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0

Imate Thule Motion XT L Black , ili ste ga već koristili?

© 2004-2020 Muziker | Thule Motion XT L Black
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati