cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

SRAM XX1 Eagle DUB SL 175mm Crankset

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Pravi konkurenti uvijek traže prednost u izvedbi - neumorno traganje za opremom koja je lakša, tvrđa, jača i izdržljivija. XX1 Eagle CARBON TUNED radilica je najlakša, najkrutija i najjača do danas. DUB t

Kod proizvoda: 00.6118.573.000 | ID: 388651

4.489 kn
Na skladištu za e-shop 2 kom
Poslati ćemo danas
, 2021-04-29
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

SRAM XX1 Eagle DUB SL 175mm Crankset

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Pravi konkurenti uvijek traže prednost u izvedbi - neumorno traganje za opremom koja je lakša, tvrđa, jača i izdržljivija. XX1 Eagle CARBON TUNED radilica je najlakša, najkrutija i najjača do danas. DUB tehnologija to poboljšava pojednostavljivanjem odnosa vretena prema donjem nosaču i redefiniranjem mjere trajnosti. DUB-powered radilice pružaju jednostavnost, kompatibilnost i trajnost.

TEHNOLOGIJA

  • ORAO

Eagle tehnologija predstavlja tehnologiju 1x pogonskog sklopa. Eagle je lakši, jednostavniji, trajniji i lakši za upotrebu pogonski sklop. Eagle sadrži 1x komponente, dizajnirane za još veću trajnost i performanse, a istovremeno održavaju značajnu prednost u težini u odnosu na druga rješenja za pogonski sustav. Eagle tehnologija također pruža prošireni raspon brzina od 520%, što je jednako pogonima od 2x11.

  • X-SYNC 2

SRAM X-SYNC 2 Eagle sljedeća je evolucija SRAM X-SYNC tehnologije. Agresivni dizajn zuba osigurava bolje zadržavanje lanca za glatkiji i učinkovitiji osjećaj papučice. Usredotočen na dugi vijek trošenja, dizajn X-SYNC 2 Eagle smanjuje trenje i nakupljanje blata, zrna i prljavštine.

  • DUB

Odnos između vretena donjeg nosača i ležaja srž je DUB tehnologije. Tu krutost susreće trajnost. Napravili smo korak dalje od konvencionalnog razmišljanja i sve pojednostavili - bolje integrirajući odnos između lančanika, ručice, vretena i donjeg nosača. Upravo je ovaj pristup razvoju cjelovitog sustava jednak boljim performansama pogonskog sklopa.

  • UGLJIK TUNIRAN

Čvrstoća i krutost tamo gdje vam je potrebna, lagani koliko želite. Vlasnički dizajn postavljanja ugljika SRAM povećava debljinu i krutost na kritičnim područjima naprezanja. Konusna, terasasta, karbonska arhitektura osigurava najveću uštedu na težini bez ugrožavanja čvrstoće.

  • POJAČAJ

BOOST je standardna specifikacija kotača i pogonskog sklopa koja otvara mogućnost za poboljšanu geometriju okvira s kraćim zadržavanjem lanca, širim i krutijim osovinama ovjesa, širim rasponom mogućnosti lančanika, kao i većim zazorom za veće gume i šire, kruće kotače.

ZNAČAJKE

  • DUB tehnologija pruža najlakšu, najčvršću i najjaču dostupnu radilicu
  • SRAM CARBON TUNED tehnologija radilica pruža iznimnu krutost i malu težinu
  • Lančani lančić X-SYNC 2 pruža znatno tiše performanse, s boljim čišćenjem blata i izvanrednom trajnošću
  • Colorway je prilagođen za rad s komponentama s omogućenim XX1 Eagle AXS-om

Parametri i specifikacija

Dužina (mm)

175

Broj zuba

34

Sustav montaže

Direct Mount

Broj biciklističkih

12

Dizajniran za broj lančanika

1

Vrsta proizvoda

Materijal

Osovina standardna

DUB

Zemlja podrijetla

Tajvan

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate SRAM XX1 Eagle DUB SL 175mm Crankset , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati