cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

SRAM GX Eagle Trigger Shifter 12-Speed Lunar

Planinski | Kod proizvoda: 00.7018.431.000 | ID: 388661

SRAM GX Eagle Trigger Shifter 12-Speed Lunar

SRAM GX Eagle Trigger Shifter 12-Speed Lunar

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Od svih komponenata koje čine pogon za brdski bicikl, mjenjač nema baš puno svjetla reflektora. No kao doslovno zapovjedno i upravljačko središte vozača, mjenjač GX Eagle ™ više je nego vrijedan priznanja. S intuitivnim okidačima koji se pokreću palcem, pozitivan osjećaj daje pravi ulaz vozaču kako bi pomaci postali oštri i uočljivi svaki put. Štoviše, njegova već legendarna pouzdanost nastavlja se za cjelodnevne epove i iskustva svih vremena. Uz to, sadrži aluminijski okidač koji je spreman za neizbježne kazne i kompatibilnost MatchMaker ™ X. Precizan i izdržljiv, vrijedan je, bezkompromisni mjenjač, koji vozače drži u pravoj brzini, u svakoj vožnji.

TEHNOLOGIJA

  • X-AKTUACIJA

Razvijen posebno za SRAM 1x, X-ACTUATION se kreće oštro i dosljedno u cijeloj kaseti.

  • NULTA GUBITKA

NULTA GUBITAK jednostavno znači, pa, nulti gubitak - kad pritisnete ručicu, za pomicanje prema gore ili prema dolje, kabel se trenutno uključuje - nula gubitka kretanja. Ne postoji sredina u kojoj čekate da dođe smjena. Promjene brzina su trenutne i precizne.

  • ORAO

Eagle tehnologija predstavlja tehnologiju 1x pogonskog sklopa. Eagle je lakši, jednostavniji, trajniji i lakši za upotrebu pogonski sklop. Eagle sadrži 1x komponente, dizajnirane za još veću trajnost i performanse, a istovremeno održavaju značajnu prednost u težini u odnosu na druga rješenja za pogonski sustav. Eagle tehnologija također pruža prošireni raspon brzina od 520%, što je jednako pogonima od 2x11.

  • MATCHMAKER X INTEGRIRAN

MatchMaker X stezaljka više je od same stezaljke. To je kao da Martha Stewart pospremi kokpit. Budući da svaka stezaljka prihvaća do tri komande, na dvije stezaljke možete staviti sve, od XLoc blokade ovjesa, vaših SRAM mjenjača, SRAM kočionih poluga i AVID kočionih poluga, kao i vašeg Reverb XLoc daljinskog upravljača. Osim genetskog inženjeringa dužih palčeva, idealan je način da sve bude na dohvat ruke. Baš kao što bi i Martha.

ZNAČAJKE

  • Aluminijski okidač dizajniran za pozitivan osjećaj ručice.
  • MatchMaker ™ X kompatibilan.
  • Master GX Eagle ™ master boja za boje kako bi odgovarao svim kasetnim i lančanim bojama kao dio Eagle ™ Colorsystema.

Parametri i specifikacija

Broj biciklističkih

12

Sustav montaže

Vrsta proizvoda

Korištenje bikesport

MTB

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0 x ocjenjivano

0

Imate SRAM GX Eagle Trigger Shifter 12-Speed Lunar , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati