cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

SRAM GX Eagle 126 Links 12 Speed

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Lanac GX Eagle dizajniran je s SRAM-ovom geometrijom Eagle, lanac GX Eagle odlikuje se čvrstom iglastom konstrukcijom, Eagle PowerLock i glatkim, učinkovitim mijenjanjem stupnjeva prijenosa na koje možete

Kod proizvoda: 00.2518.030.011 | ID: 388603

251 kn
Nije na skladištu
Samo po narudđbi - termin ćemo specificirati
Usporedi 4 alternative ovog proizvoda
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

SRAM GX Eagle 126 Links 12 Speed

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Lanac GX Eagle dizajniran je s SRAM-ovom geometrijom Eagle, lanac GX Eagle odlikuje se čvrstom iglastom konstrukcijom, Eagle PowerLock i glatkim, učinkovitim mijenjanjem stupnjeva prijenosa na koje možete računati svaki put.

TEHNOLOGIJA

  • ORAO

Eagle tehnologija predstavlja tehnologiju 1x pogonskog sklopa. Eagle je lakši, jednostavniji, trajniji i lakši za upotrebu pogonski sklop. Eagle sadrži 1x komponente, dizajnirane za još veću trajnost i performanse, a istovremeno održavaju značajnu prednost u težini u odnosu na druga rješenja za pogonski sustav. Eagle tehnologija također pruža prošireni raspon brzina od 520%, što je jednako pogonima od 2x11.

  • FLOWLINK

Izuzetno glatke unutarnje ploče lanca potpuno su bez četvrtastih rubova, što rezultira lancem koji zahvaća kasetu i lančanicu s daleko manje trenja, radi tiših performansi i boljeg vijeka trošenja. Dizajn omogućuje uži ukupni profil koji može podnijeti veće kutove, a također omogućuje ravniju vanjsku ploču, što znači dosljednije zakivanje lanca i povećanu ukupnu čvrstoću.

  • POWERLOCK

SRAM lančani inženjeri razvili su PowerLock kao alat bez alata, siguran i dosljedan način povezivanja lanaca. Iako PL ne zahtijeva posebne alate za instalaciju, posebno uske tolerancije pogona s 10 i 11 brzina nalažu da je svaki PowerLock dobar samo za jednokratnu primjenu.

ZNAČAJKE

  • Priključak za lanac Eagle PowerLock s tehnologijom FLOW LINK omogućuje bolje vođenje lanca i povećanu dugotrajnost
  • Jedinstvene značajke i dizajn također pružaju značajno poboljšanu otpornost na trošenje na orlovskim kasetama i prstenovima

Preporučena dodatna oprema

Parametri i specifikacija

Broj biciklističkih

12

Broj karika lanca

126

Zemlja podrijetla

Tajvan

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate SRAM GX Eagle 126 Links 12 Speed , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati