cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

SRAM G2 Ultimate Rear Carbon MTB Hydraulic Disc Brake

Disk kočnice | Kod proizvoda: 00.5018.120.005 | ID: 388640

SRAM G2 Ultimate Rear Carbon MTB Hydraulic Disc Brake

SRAM G2 Ultimate Rear Carbon MTB Hydraulic Disc Brake

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Za Ultimate nismo ništa zadržavali. Inženjeri su isklesali najfinije materijale - titan i ugljična vlakna - kako bi napravili ovu najlakšu četverolisnu kočnicu ikad. Snaga, modulacija i osjećaj ručice postavljaju standard. Personalizacija je brza i intuitivna. A zbog performansi - pa, testni vozači ga nisu zvali "Mini-Code".

TEHNOLOGIJA

  • ZATVORENJE LUKE U VREMENU

Razvodni otvor hidrauličke kočnice je veza između spremnika i otvora cilindra ručice. Kad se poluga stisne, brtva čaše prolazi ovo područje i zatvara otvor, što stvara pritisak na sustav. SRAM-ov sustav za zatvaranje priključka za razvod ima izdržljive brtve i ultra glatku završnu obradu otvora cilindra koji proizvode pouzdanu snagu kočenja i postojanost.

  • KRV KRVENJA

Ovim krugom tekućine čeljusti, otvor za odzračivanje pomaknut je na dno čeljusti i sva četiri otvora klipa mogu komunicirati. Na taj način, tijekom krvarenja tekućina prirodno puni čeljust, što rezultira lakšim, konzistentnijim ispuštanjem krvi.

  • PRILAGOĐAVANJE KONTAKTNE TOČKE

Neki ljudi vole trenutnu snagu kratkog bacanja poluge. Drugi više vole osjećaj dužeg bacanja. Pomoću Prilagodbe kontaktne točke možete odabrati položaj u kojem želite da se nalaze vaši prsti kada su kočnice aktivirane. To je brz i jednostavan način prilagodbe osjećaja kočnica bez potrebe za pomicanjem jastučića. To je također način uravnoteženja obje ručice kočnice kako biste se osjećali potpuno isto.

  • LEŽAJI PIVOTNIH POLUGA

Precizno zapečaćeni ležajevi na stožeru poluge poboljšavaju čisto, oštro pokretanje ručice i dosljedan, lagan osjećaj jednim prstom.

Parametri i specifikacija

Vrsta proizvoda

Korištenje bikesport

MTB

Nosač kočnice

Post Mount

Kočne pločice

Resin

Varijanta

Stražnji

Zemlja podrijetla

Tajvan

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0 x ocjenjivano

0

Imate SRAM G2 Ultimate Rear Carbon MTB Hydraulic Disc Brake , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati