cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

SRAM Code RSC Rear MTB Hydraulic Dick Brake

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Udovoljavaju standardima za snažno udaranje i kočenje u teškim uvjetima. Dodali smo 15% dodatne snage klipa i 30% više volumena u spremnik poluge, osiguravajući vrhunske performanse u cijelom pogonu. A s

Kod proizvoda: 00.5018.109.001 | ID: 388636

2.124 kn
Nije na skladištu
Samo po narudđbi - termin ćemo specificirati
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

SRAM Code RSC Rear MTB Hydraulic Dick Brake

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Udovoljavaju standardima za snažno udaranje i kočenje u teškim uvjetima. Dodali smo 15% dodatne snage klipa i 30% više volumena u spremnik poluge, osiguravajući vrhunske performanse u cijelom pogonu. A s tehnologijama SwingLink ™ i Lever Pivot Bearing, osjećaj poluge ostaje gladak i progresivan, bez obzira koliko je teško povući. Uđite dublje i iskoristite više snage.

TEHNOLOGIJA

  • ZATVORENJE LUKE U VREMENU

Razvodni otvor hidrauličke kočnice je veza između spremnika i otvora cilindra ručice. Kad se poluga stisne, brtva čaše prolazi ovo područje i zatvara otvor, što stvara pritisak na sustav. SRAM-ov sustav za zatvaranje priključka za razvod ima izdržljive brtve i ultra glatku završnu obradu otvora cilindra koji proizvode pouzdanu snagu kočenja i postojanost.

  • PROŠIRIVI MJEHUR

Dizajn SRAM-ove ručice kočnice uključuje preoblikovani mjehur koji pomaže u regulaciji i smanjenju mjehurića zraka. Mjehur je posebno oblikovan da evakuira zrak iz ručice i potisne tekućinu točno tamo gdje je potrebna. Rezultat je poboljšano smanjenje tlaka, što stvara pouzdanu kočnu snagu i postojanost.

  • TOPLINSKI ŠTIT

Toplinski štit od nehrđajućeg čelika prekida toplinsku vezu između podloge i tijela čeljusti, smanjujući temperaturu tekućine čeljusti za oko 20 ° C čak i u najekstremnijim uvjetima ispitivanja.

  • KRV KRVENJA

Ovim krugom tekućine čeljusti, otvor za odzračivanje pomaknut je na dno čeljusti i sva četiri otvora klipa mogu komunicirati. Na taj način, tijekom krvarenja tekućina prirodno puni čeljust, što rezultira lakšim, konzistentnijim ispuštanjem krvi.

  • PRILAGOĐAVANJE KONTAKTNE TOČKE

Neki ljudi vole trenutnu snagu kratkog bacanja poluge. Drugi više vole osjećaj dužeg bacanja. Pomoću Prilagodbe kontaktne točke možete odabrati položaj u kojem želite da se nalaze vaši prsti kada su kočnice aktivirane. To je brz i jednostavan način prilagodbe osjećaja kočnica bez potrebe za pomicanjem jastučića. To je također način uravnoteženja obje ručice kočnice kako biste se osjećali potpuno isto.

  • LEŽAJI PIVOTNIH POLUGA

Precizno zapečaćeni ležajevi na stožeru poluge poboljšavaju čisto, oštro pokretanje ručice i dosljedan, lagan osjećaj jednim prstom.

  • UDARIVAČ SAVEZNIH

Uštedite na težini i neredu na šipci pomoću MatchMaker-a. Ovaj sustav sadrži SRAM poluge, brojne SRAM okidače i RockShox PushLoc kontrole - sve s jednom urednom, laganom stezaljkom.

Parametri i specifikacija

Vrsta proizvoda

Korištenje bikesport

MTB

Nosač kočnice

Post Mount

Kočne pločice

Resin

Varijanta

Stražnji

Zemlja podrijetla

Tajvan

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate SRAM Code RSC Rear MTB Hydraulic Dick Brake , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati