cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

SRAM Code R Rear MTB Hydraulic Disc Brake

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Za vrhunsku snagu kočenja izradili smo Code R s polugom DirectLink uparenom u preveliku četvero-klipnu čeljust. Ergonomija prstiju prilagođava se prilagodbom dosega bez alata - nudeći savršenu ravnotežu s

Kod proizvoda: 00.5018.110.001 | ID: 388638

1.337 kn
Nije na skladištu
Samo po narudđbi - termin ćemo specificirati
Usporedi 2 alternative ovog proizvoda
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

SRAM Code R Rear MTB Hydraulic Disc Brake

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Za vrhunsku snagu kočenja izradili smo Code R s polugom DirectLink uparenom u preveliku četvero-klipnu čeljust. Ergonomija prstiju prilagođava se prilagodbom dosega bez alata - nudeći savršenu ravnotežu svih sila: pouzdanu, praktičnu i - prirodno - snažnu.


TEHNOLOGIJA

  • ZATVORENJE LUKE U VREMENU

Razvodni otvor hidrauličke kočnice je veza između spremnika i otvora cilindra ručice. Kad se poluga stisne, brtva čaše prolazi ovo područje i zatvara otvor, što stvara pritisak na sustav. SRAM-ov sustav za zatvaranje priključka za razvod ima izdržljive brtve i ultra glatku završnu obradu otvora cilindra koji proizvode pouzdanu snagu kočenja i postojanost.


  • PROŠIRIVI MJEHUR

Dizajn SRAM-ove ručice kočnice uključuje preoblikovani mjehur koji pomaže u regulaciji i smanjenju mjehurića zraka. Mjehur je posebno oblikovan da evakuira zrak iz ručice i potisne tekućinu točno tamo gdje je potrebna. Rezultat je poboljšano smanjenje tlaka, što stvara pouzdanu kočnu snagu i postojanost.


  • TOPLINSKI ŠTIT

Toplinski štit od nehrđajućeg čelika prekida toplinsku vezu između podloge i tijela čeljusti, smanjujući temperaturu tekućine čeljusti za oko 20 ° C čak i u najekstremnijim uvjetima ispitivanja.


  • KRV KRVENJA

Ovim krugom tekućine čeljusti, otvor za odzračivanje pomaknut je na dno čeljusti i sva četiri otvora klipa mogu komunicirati. Na taj način, tijekom krvarenja tekućina prirodno puni čeljust, što rezultira lakšim, konzistentnijim ispuštanjem krvi.


  • DirectLink

SRAM-ov dizajn poluge DirectLink stvara solidan, pozitivan osjećaj čim pritisnete ručicu da pritisnete kočnicu. Nudi rješenje bez gluposti koje vam daje preciznu kontrolu.  • UDARIVAČ SAVEZNIH

Uštedite na težini i neredu na šipci pomoću MatchMaker-a. Ovaj sustav sadrži SRAM poluge, brojne SRAM okidače i RockShox PushLoc kontrole - sve s jednom urednom, laganom stezaljkom.

Parametri i specifikacija

Vrsta proizvoda

Korištenje bikesport

MTB

Nosač kočnice

Post Mount

Kočne pločice

Resin

Varijanta

Stražnji

Zemlja podrijetla

Tajvan

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate SRAM Code R Rear MTB Hydraulic Disc Brake , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati